Futbol severlerin merakla beklediği Galatasaray için sezonun ilk resmi maçı olan Östersunds maçının özeti yayınladı. UEFA Avrupa Ligi 2.eleme turu 13 Temmuz Östersunds - Galatasaray maçının geniş özeti internetten şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Yeni sezona bomba gibi başlamak isteyen ve UEFA'da gruplara kalmak isteyen Galatasaray'ın Östersunds maçı ile ilgili tüm merak edilenler ve özet yayın sayfası haberimizde.

Östersunds - Galatasaray maçının özetini izlemek için tıklayınız

Kanal D canlı izleme frekansı

13 Temmuz perşembe günü oynanacak Östersunds - Galatasaray Kanal D'nin Türksat frekansı ile daşifresiz olarak HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. 

Frekans: 12245 MHz

Polarizasyon: Yatay (Horizontal)

Sembol oranı: 27500

FEC: 5/6

Modülasyon: DVB-S2, 8PSK

MAÇIN KARNESİ

Stat: Jamtkraft Arena

Hakemler: Juan Martinez xx, Diego Barbero xx, Cesar Manuel Font xx

Östersunds FK: Aly Keita xx, Deis Widgren xx, Samuel Mensah xx, Sotiris Papagiaopoulos xx, Tom Pettersson x, Brwa Nouri xx, Fouad Bachirou xx, Ronald Mukiibi xx (Douglas Bergqvist dk. 76 xx), Ken Sema xx (Gabriel Somi dk. 88 ?), Alhaji Gero xx (Jamie Hopcutt dk. 81 xx), Saman Ghoddos xx

Yedekler: Andreas Andersson, Johan Bertilsson, Hosam Aiesh, Curtis Edwards

Teknik Direktör: Graham Potter

Galatasaray: Muslera xx, Carole xx, Martin Lies x, Ahmet Çalık xx, Maicon Roque x, Selçuk xx, Sinan x (Emrah Başsan dk. 87 ?), Tolga Ciğerci xx, Yasin xx, Garry Rodrigues xx, Bafetimbi Gomis xx (Eren Derdiyok dk. 68 x)

Yedekler: Eray İşcan, Serdar Aziz, Koray Günter, Ryan Donk, Tarık Çamdal

Teknik Direktör: Igor Tudor

Goller: Ghoddos (dk. 69), Jamie Hopcutt (dk. 90+1) (Östersunds FK)

Sarı kartlar: Tolga, Yasin (Galatasaray), Alhaji Gero, Tom Pettersson (Östersunds FK)

Galatasaray  Östersunds maçı ne zaman hangi kanalda? 

İkinci maç ise bir hafta sonra TT Arena'da 20 Temmuz'da oynanacak. İki maçında grafikli canlı anlatımı ve maç sonu detaylar Tüm Spor'da yer alacak.

Östersunds Başkanı iddialı

Maça ilişkin konuşan Östersunds Başkanı Daniel Kindberg "Heyecan verici bir karsılaşma olacak. Bizde heyecanlıyız..Maç saatini bekliyoruz. Avrupa Kupası'nda ilk kez oynayacağız bu yüzden heyecanımız bir kat daha artıyor. Galatasaray'ı ve futbolcuları çok yakından biliyor ve izliyoruz. 2 maçtan oluşan bir maç ama kazanacağız" dedi.

Tudor: Tur bizim olacak

"Zor bir maç olacak. Gerçekten inandığım için bunu söylüyorum. Defansif ve ofansif olarak iyi bir takıma karşı oynayacağız. Sezonu erken açmamız, saha koşullarının (suni çim) aleyhimize olması, milli takımlarına giden oyuncuların kampa geç katılması gibi özel durumlar içindeyiz. Bunları bahane olarak söylemiyorum".

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim