Havalimanında görüntülenen Negredo'nun sağlık kontrolü ve resmi imza için Dubai'ye gittiği ifade edildi.

Havalimanında A Spor'a konuşan Negredo'nun açıklamaları şu şekilde:

"Beşiktaş'ı çok seviyorum. Her şey için teşekkürler. Futbol böyle bir şey. Ailem de ben de İstanbul'da çok mutluyuz ama bu meslekte bir gün buradasınız bir gün başka bir yerde. Bunlar futbolda olan şeyler.  Şenol Güneş iyi bir insan, iyi bir teknik direktör. Onunla bir sorun yaşamadık. Yaşadığım problem maaşımla ilgili ekonomik bir durum. Bu durum, kulüp ve benim için zorluk çıkarıyor. Kulüp ve benim için en iyisi bu"

 

FİKRET ORMAN: 'BENİM BİLGİM OLMADAN GİDEMEZ'

Negredo'nun havalimanında konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş başkanı Fikret Orman; "Ben Beşiktaş Kulübü'nün başkanıyım. Şu ana kadar Negredo'nun nereye gittiğinin bilgisi, ne de transferiyle ilgili bilgi geldi. Negredo'nun izin günüdür. Tatil için bir yere gitmiş olabilir. Bizden izinsiz böyle bir şey yapamaz. Beşiktaş'a teşekkür ettiyse inşallah iyi bir bonservis bedeli getirmiştir" sözlerini kullandı.

Maaşı tartışma konusu olmuştu

Alvaro Negredo, 2017-2018 sezonu başında Valencia'dan 2,5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olduğu siyah-beyazlılarda 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

İlk iki sezonu için 4 milyon 350 bin avroluk sözleşme imzalayan İspanyol oyuncu, yüksek maaşı nedeniyle tartışma konusu olmuştu.

Siyah-beyazlı formayla 48 resmi maça çıkan Alvaro Negredo, 18 kez ağları havalandırdı.

Negredo'nun adı, bir süredir Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından El Nasr ile anılıyordu.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim