Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2 maçında karşı karşıya gelecek Medipol Başakşehir Club Brugge rövanş maçı yarın saat kaçta? İlk maçta ortaya koyduğu futbol ile herkesi heyecanlandıran İstanbul Başakşehir Club Brugge maçı hangi kanalda? 

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Club Brugge ile 3-3 berabere kaldı. İstanbul'a avantajlı bir skorla dönen temsilcimizin ikinci maçı ise büyük merak konusu oldu. İşte temsilcimizin maçı ile ilgili öne çıkan gelişmeler

Medipol Başakşehir Club Brugge rövanş maçı hangi kanalda saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ikinci maçında Medipol Başakşehir, Club Brugge kendi sahasında konuk edecek. 2 Ağustos Çarşamba akşamı TSİ 20:45'de ekranlara gelecek. Futbolseverler Başakşehir Club Brugge maçını A Spor'dan şifresiz ve canlı izleyebilecekler.

Medipol Başakşehir Club Brugge maçı muhtemel 11

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Visca, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Elia , Mossoro, Adebayor

CLUB BRUGGE: Horvath, Mechele, Engels, Denswil, Palacios, Nakamba, Vormer, De Bock, Refaelov, Bonaventure, Perbet

Maçın hakemi belli oldu!

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Medipol Başakşehir, Club Brugge maçını Romanya Futbol Federasyonu'ndan István Kovács yönetecek.

István Kovács'ın yardımcılıklarını Vasile Florin Marinescu ve Ovidiu Artene yaparken, karşılışmanın dördüncü hakemi Iulian Calin olacak.

İlk maçta neler oldu?

Jan Breydel Stadı'ndaki mücadele adeta kabus gibi başladı. Club Brugge, 5. dakikada Bonaventure'nin attığı golle 1-0 öne geçti. 16. dakikada Denswil, frikikten attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Başakşehir'de 12 ve 34. dakikada yeni transfer Elia direğe takıldı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci 45 dakikada ise Başakşehir, muhteşem bir geri dönüşe imza attı. 59. dakikada Mossoro farkı 1'e indirdi. 63'te Hollandalı futbolcu Elia skoru eşitledi: 2-2. 74. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Mossoro, Başakşehir'i 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden 5 dakikada sonra Denswil ile yine frikikten golü bulan Brugge durumu 3-3'e getirdi. Kalan dakikalarda iki takım girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve maç 3-3 eşitlikle sona erdi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim