Olympiakos'ta gerçekleşen teknik adam değişikliği, takım kadrosunda da bazı yenilikleri beraberinde getirecek. Görevden alınan Paulo Bento'nun sildiği isimler arasında yer alan iki oyuncu Esteban Cambiasso ve Marko Marin'in yeniden döneceği bildirildi.

Seba'nın yerine oynayacak

Portekizli teknik adamın yerine getirilen Vasilis Vouzas'ın, Beşiktaş karşısında büyük ihtimalle eski Trabzonsporlu Marin'e, sakatlığı bulunan Seba'nın yerine ilk 11'de forma vereceği belirtiliyor. Cambiasso'nun da kadroda olacağı, bugünkü son çalışmaya göre ilk 11'mi yoksa kulübede mi başlayacağı belli olacak. Marko Marin kırmızı-beyazlı formayı son olarak 5 Şubat'ta Iraklis maçında 12 dakikalığına giymişti. Cambiasso en son 25 Ocak'ta Aris karşısında oynamıştı. 

Nehir Rehberliği Kursu Ardeşen’de Yapılacak Nehir Rehberliği Kursu Ardeşen’de Yapılacak

Cardozo yerine İranlı forvet

Avrupa Ligi için UEFA'ya verilen listede ismi bulunan iki ismin yanında Arjantinli Alejandro Dominguez'in ise geri dönme şansı bulunmuyor. Çünkü Bento UEFA listesine kendisini almamıştı. Öte yandan bu sezon takımın en etkili isimlerinden olan Seba, siyah-beyazlılara karşı forma giyemeyecek. Brezilyalı kanat oyuncusu sakatlığı nedeniyle 10 gün sahalardan uzak kalacak. Öte yandan Osmanlıspor'a iki gol birden atan İranlı forvet Ansarifard'ın da, Oscar Cardozo yerine ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim