Galatasaray'ın Osmanlıspor'u 3-1 mağlup ettiği mücadelede ağları sarsan Maicon ile Tolga Ciğerci'nin golünde asist yapan Mariano, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maicon, defansif olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını söylerken, "Çok önemli bir 3 puan aldık, deplasmanda çok değerli. Gol atarak takıma yardımcı olmak da çok iyi hissettiriyor. Sadece Serdar değil, tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Defansif olarak iyi bir iş çıkartan Galatasaray vardı. Büyük takım olarak, defans anlamında fedakarlık yapmanız gerekiyor ve bugün bazı açıklar versek de, bunu yaptık" ifadelerini kullandı.

Bülent Korkmaz'ın efsane olduğu 3 numarayı taşıdığının bilincinde olduğunu da kaydeden Brezilyalı savunmacı, "Fernando çok önemli, çok iyi bir oyuncu. Defansın önünde öyle bir oyuncunun olması stoper olarak da sizi rahatlatıyor. Bülent Korkmaz'ın nasıl bir efsane olduğunu bana çok anlattılar. Umarım iyi şekilde 3 numarayı taşırım" dedi.

MARIANO: "BİZE GÜVEN VEREN 3 PUAN OLDU"

Mariano ise, "Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Çok önemli bir deplasmanda kazanmamız gerekiyordu, bize güven veren 3 puan oldu. Garry Rodrigues de Portekizce konuşuyor, onunla iletişimimiz iyi" diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim