Ukrayna maçı sonrası Teknik Direktör Mircea Lucescu en çok savunmanın sağında görev alan Şener Özbayraktar'ın performansı ile ilgili soruları yanıtlamak zorunda kaldı.

Rumen çalıştırıcının, "Ben Şener'i yeni tanımadım. Daha önce de defalarca kendisini izledim. Benim seyrettiğim maçlarda gayet iyi bir görüntü sergiliyordu. Performansının bu kadar aşağıda olacağını açıkçası tahmin edemedim. Belli ki Fenerbahçe'de düzenli oynayamamak futbolunu geriletmiş" savunmasını yaptığı öğrenildi.

CANER STİLİNİ DEĞİŞTİRMEKTE ZORLANDI

İlk 11'de görev alması beklenen Caner Erkin'in neden kulübede oturduğunu da anlatmaya çalışan Lucescu'nun, "Milli Takım'ın bundan önceki maçlarını dikkatlice analiz ettim. Yenilen goller genellikle sol taraftandı. Bunun da nedeni Caner'in aşırı risk doğuran ileri çıkışlarıydı. Sorun Caner'in hücuma destek vermesi değil. Sorun yaptığı ortalar. Caner'in tarzı takımın kontratak yemesine, rakibin hızla hücuma çıkmasına olanak sağlayacak nitelikte... Çok fazla etkili değil. Kendisiyle bunu konuştum. Antrenmanlarda sürekli ikaz ettim. Geçmişteki örnekleri gösterdim. Ancak o stilini değiştirmekte zorlandı. Ben de tercihimi İsmail'den yana kullandım" dediği belirlendi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim