Çaykur Rizespor, Milli Arayı Rize’de Geçirecek Çaykur Rizespor, Milli Arayı Rize’de Geçirecek

KAYSERİSPOR, 2017-2018 sezon açılışını gerçekleştirdi. Yeni transferler ilk defa yeşil sahaya çıkarak taraftarı ile buluştuğu açılışın ardından konser, ışık ve havai fişek gösterisi yapıldı.

11 Ağustos'ta başlayacak 2017-2018 İlhan Cavcav Liginin ilk haftasında karşılaşacağı Galatasaray karşılaşması öncesi Kayserispor, Kadir Has Stadyumunda muhteşem bir sezon açılışı yaptı. Saatler öncesinde stadyumu dolduran taraftarlar Murat Dalkılıç konseri ile eğlendi. Konserin ardından Kayserispor, yönetimi, futbolcuları ve teknik kadrosu muhteşem ışık ve havai  fişek gösterileri ile yeşil sahaya tek tek çağırıldı.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir sezon açılışında yaptığı konuşmada, "Bugün açtığımız Kayserispor buluşma noktasında Belediye bize bir karış yer verdi, bizlerde Osmanlı torunları olarak bu bir karış yeri siz Osmanlı'nın torunları olarak bir kulaç yere çevirirsiniz. Birçok dostumuz, sivil toplum kuruluşu bizlere sıkıntılı ortamda omuz verdi. 18 takım içerisinde 30 gün içerisinde transferini yapan ve tüm takım olarak kamp yapabilen tek takımız. Yaptığımız transferlerle Uluslararası transfer içerikli sitelerde piyasa değeri olarak 7'nci sıradayız" dedi.

Kayserispor eski başkanlarından olan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise katıldığı sezon açılışında yaptığı konuşmada taraftarlara stadı doldurmalarını istedi. Kayseri'de yaşayan herkesin ilk takımının Kayserispor olması gerektiğini söyleyen Bakan Özhaseki, "50 yılı aşkındır Kayserispor taraftarıyım. İstanbul takımlarına sempati besleyebilirsiniz, Kayseri'de yaşayan herkesin ilk takımı Kayserispor olmalıdır. 21 yıllık Belediye Başkanlığım döneminde Türkiye Kayseri modeli olan stadın ilkini biz gerçekleştirdik. Taraftarlarımızın bundan sonra yapması gereken ise bu stadları doldurmak ve takıma destek vermek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan gösteri maçı yapıldı. Kayserispor'un yeni transferleri ilk defa kendi stadyumlarının çimlerine sahne aldı. Sezon açılışı program sevilen sanatçı Hande Yener konseri ile sona erdi.

Kayserispor sezon açılış programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik  katıldı.  

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim