Nehir Rehberliği Kursu Ardeşen’de Yapılacak Nehir Rehberliği Kursu Ardeşen’de Yapılacak

Fenerbahçe'de geçen sezon kiralık olarak forma giyen Moussa Sow'a İtalya Serie A'dan talip çıktı.

Teknik direktör Simone Inzaghi'nin talimatıyla yaz aylarında bir forvet transferi yapmak isteyen Lazio'nun, bonservisi Al Ahli'de bulunan Moussa Sow için de menajeri ile görüşmelerde bulunduğu kaydedildi.

İtalyan basınında yer alan haberlerde, Lazio'nun forvet transfer için oldukça geniş bir listesi bulunduğu ve tüm isimlerin değerlendirilmesinden sonra son kararın verileceği ifade edildi.

MOUSSA SOW FENERBAHÇE'DE KALMAK İSTİYOR

Al Ahli takımında mutlu olmayan Senegalli futbolcu, sarı-lacivertli takımda devam edebilmek için yıllık 4 milyon euroluk ücretinde fedak,rlık yapmaya hazır olduğunu yönetime iletti.

Spw, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada geleceği ile ilgili belirsizliğin sürdüğünü kaydederken; "Fenerbahçe yönetimiyle bir araya gelip geleceğimi konuştuk. Hala Al-Ahli'nin oyuncusuyum. Zamanı geldiğinde herkes kararımı öğrenecek. Şu an için sonuçlanmış bir şey yok. Taraflar arasında görüşmeler sürüyor ve farklı isteklerin olması da çok doğal." cevabını vermişti.

Fenerbahçe, 2015/16 sezonu başında 16 milyon euro bonservis bedeliyle Al Ahli'ye gönderdiği Moussa Sow'u geçen sezon kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Geçen sezon 37 maçta 2447 dakika şans bulan Sow, 15 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim