Şenol Güneş, Partizan maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında transfer sürecinde, siyah beyazlı yönetime üstü kapalı mesajlar gönderdi. Güneş, "Siz transferleri benden daha iyi biliyorsunuz. Kaleci transferinde olduğu gibi." ifadelerini kullandı. 

"PARTİZAN'A KARŞI DİKKATLİ OLMALIYIZ"

 

 

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 3 (Maç Sonucu) Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 3 (Maç Sonucu)

Partizan karşısında kendi oyun tarzlarından vazgeçmeyeceklerini ifade eden Güneş, "Oldukça fazla maç oynadık, yarın da son maçımızı oynayacağız. Bir hafta önce Partizan ile oynadık, birbimizi tanıyoruz. Kendi oyun tarzımız içerisinde çok koşarak oynamak zorundayız, kazanmak istiyoruz. Umarım öyle olur" dedi.

"TOLGA, VIDA VE LENS BELİRSİZ"

Takımdaki eksik oyunculardan bahseden Güneş, "Tolga, Vida ve Lens'in durumu belirsiz, bakacağız. Kadro olarak Partizan'daki maça benzer bir oyun oynamayı düşünüyoruz. Sabırlı ama rakibi kalemizden uzak tutarak oynayacağız. Öncelikli olarak rakibin hücum oyuncuları durdurmak istiyoruz, kazanarak turlamak bizim için iyi olacak" şeklinde konuştu.

"OYUNCULAR KAFA OLARAK RAHAT DEĞİL"

Bazı oyuncuların kafa olarak rahat olmadığını altını çizen Güneş, "Antalyaspor maçında 4 ataktan 3 gol yedik, buna söyleyecek bir şey yok. Orta alanda bazı sorunlar yaşadık, dikkatsizliğimiz bize pahalıya mal oldu. Maçın ilk yarısında alt pastan 3-4 gol kaçırdık, futbol böyle bir oyun. Kötü oyun olarak Erzurumspor maçının ilk yarısından bahsedebilirim, onun dışında takımdan memnunum. Bazı arkadaşlarımız sorun yaşıyor, yoğun maçtan dolayı yük binmiş olabilir. Hem sezon başı hem transfer hem de diğer sorunlardan dolayı futbolcuların saha içerisinde rahat oduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

"KARIUS'U İDMANDA GÖRDÜM"

Karius transferini de yorunlayan Güneş, "Başkan ile transfer için konuştum, basınla paylaşmayacağım. Fabri gittikten sonra kaleci sorunumuz oldu. Kaleci sorunumuz yoktu. Ekonomik sebeplerden kalecimiz satıldı. Karius büyük bir kulüpten geliyor. Önemli olan burada büyük oyun oynaması. Kulüp ekonomik şartlarda en iyisini yapmaya çalışıyor. Transfer ve ekonomik durumla ilgili benim söyleyecek bir şeyim yok. Karius büyük bir takımdan geldi ama önemli olan burada büyük olması. Oyuncu almadan önce var olan oyuncuları rahatlatmak gerekiyor, kulübü suçlamak için söylemiyorum. Elimizdeki oyuncular ile oynayacağız, alırlarsa da en yüksek verimi almak için çabalayacağız. Karius'u idmanda gördüm, inşallah başarılı olur ve takıma katkı sağlar." şeklinde konuştu.

"TRANSFER BİTTİĞİ ZAMAN HEPSİNE BAKACAĞIZ"

Oyuncuları bireysel olarak da değerlendiren Güneş, "Tolgay'ın iyi maçları da var ama dalgalanmalar oluyor. Antalya maçında kötüydü, Partizan maçında iyiydi. Medel de aynı şekilde, üç günde dalgalanmalar oluyor. Antalyaspor'da Hakan kendi yarı sahasından topu aldı getirdi, bizim orta sahamızda karşılayan çıkmadı. İyi bir Atiba, iyi bir Medel, iyi bir Tolgay olursa zaten orta alanda yeni birine ihtiyaç yok. Necip'in dinamizmi çok iyi ama hücumda etkisiz. Sayısal fazlalıklarımızın olduğu mevkiler var, beklemediğimiz yerden giden oyuncularımız var. Transfer dönemi bittiği zaman hepsine bakacağız." dedi. 

ROCO: "ZOR MAÇ OLACAK"

Beşiktaş'ın Şilili savunma oyuncusu Enzo Roco, karşılaşma öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Zor bir maç olacağını ifade eden Enzo Roco, "Zor bir maç olacak. Sonuç olarak Avrupa Kupası maçı. Herkes gruplara kalmak istiyor. Onlar da gol atmak için buraya gelecekler. Biz de bütün gücümüzü kullanıp turu geçmeye çalışacağız. Sezon başında yüzde  100 hazır olmamak normal bir durum herkes için. Transfer sürecim biraz geç gelişti. Takıma biraz geç katıldım. Antrenman eksiğim vardı. Sezon öncesi kampını da yapamamak beni biraz geri bıraktı. Saat farkına, şehre, takıma, arkadaşlarıma ve diğer şeylere alışmaya çalışıyorum. Her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim