Rafting rehberlerine Fırtına’da uygulamalı eğitim Rafting rehberlerine Fırtına’da uygulamalı eğitim

Yeni sezona yenilenmiş kadrosunu ile giren ve ligi hızlı bir giriş yapan Galatasaray, 8. yabancı oyuncu transferini de gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bafetimbi Gomis'e iyi bir alternatif arayan sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör İgor Tudor'un isteği doğrultusunda Kayserispor'dan ayrılan Welliton Soares Morais ile el sıkıştı. İstanbul'da Başkan Özbek'in otelinde kaldığı belirtilen oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
 
AVUKATLAR İNCELİYOR
 
Yönetim, parasını alamadığı gerekçesiyle Kayseri ile sözleşmesini tek taraflı fesh eden Brezilyalı yıldızın, durumunu inceledikten sonra transferi resmiyete dökecek. Kayseri yönetimi, 30 yaşındaki oyuncunun kendilerinden habersiz başka bir takıma gitmesi halinde mahkemeye gideceğini açıklarken Welliton'un Futbol Federasyonu'ndan serbest kaldığına dair belge aldığı ve transferinin önünde herhangi bir engel olmadığı belirtiliyor. Galatasaray'ın avukatlarının belgeleri incelemeye başladıkları ve yönetime bir iki gün içinde rapor sunacakları ifade edildi.
 
İŞTE BELGESİ
 
Fotomaç Gazetesi'nde yer alan haberde; Welliton'un avukatının serbest kaldığına yönelik aldığı yazıya da ulaşıldı.
 
Profesyonel Futbolcular Tecil İşleri Müdürlüğü Genel Sekreteri Özcan Şepik, Brezilyalı oyuncunun talebi, "Göndermiş olduğunuz 09.08.2017 tarihli yazıda bahsi geçen fesih işlemi kayıtlarımıza işlenmiştir" yazılı bir cevap verdi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim