Avrupa'ya erkenden veda ettikten sonra teknik direktör Igor Tudor'un tartışılması üzerine Mircea Lucescu'yu futbol koordinatörü olarak Florya'ya getirmek isteyen G.Saray da Rumen teknik adama teklif yapmıştı.

Başkan Dursun Özbek'in önceki gün bizzat Bükreş'e giderek masaya oturduğu Luce'den yanıt beklenirken, TFF'nin bu hamlesi Sarı-Kırmızılılar'da adeta şok etkisi yarattı. Rumen çalıştırıcıyla yaptığı görüşmelerde olumlu sinyaller alan başkan Dursun Özbek'in, federasyonun ani hamlesi sonucu Lucescu'nun Milli Takım antrenörü olmasıyla büyük şaşkınlık yaşadığı bildirildi.

Galatasaray Spor Kulübü, resmi internet sitesinden Mircea Lucescu hakkında bir açıklama yayınlandı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kulübümüz tarafından, Türkiye Futbol Federasyonu henüz Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim ile yolları ayırma kararı almadan önce, Sayın Mircea Lucescu'ya Sportif A.Ş. bünyesinde üst düzey yöneticilik teklifi yapılması yönünde bir adım atılmıştı. Ancak bu konudaki istişareler sürerken Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, kendisine Türk Milli Takımı'nın teknik direktörlüğü görevini teklif etti. Sayın Lucescu da bu teklifi değerlendirerek görevi kabul etti. Sayın Lucescu'ya Milli Takım'da başarılar diler, yaşanan süreci spor kamuoyunun takdirine sunarız" dedi.

RESMİ SİTEDEN AÇIK AÇIK FATİH TERİM MESAJI

Ardeşen'de Akarsu Slalom Bahar Kupası Yarışları Yapıldı Ardeşen'de Akarsu Slalom Bahar Kupası Yarışları Yapıldı

Galatasaray'ın Mircea Lucescu hakkında yaptığı açıklamanın satır aralarında verilen mesajlar dikkat çekti. Lucescu için TFF'ye tepki gösteren Galatasaray, diğer bir yandan da Fatih Terim'e açık kapı bıraktı. Lucescu ile görüşmelere Fatih Terim A Milli Takım'dayken başlandığının altını çizen sarı-kırmızılı kulüp, Terim görevi bıraktıktan sonra Lucescu ile görüşmelerde bulunulduğuna vurgu yaptı ve "Terim boştayken, Lucescu'ya gittiler" eleştirilerinin de önüne geçerek bir nevi Fatih Terim - Lucescu tercihinde Lucescu'nun tercih edilmeyeceğinin de mesajı verildi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim