Yeni sezon hazırlıklarına başladığı Topuk Yaylası'nın son gününde bölgede kamp yapan bir takım ile hazırlık maçı oynayan sarı-lacivertli takım 18 Temmuz Stadı'nda yaptığı karşılaşmaların hasılatını da evsahibi Düzcespor'a bırakıyor.

Son olarak Romanya ekibi Juventus Bucureşti ile 8 Temmuz'da Düzce'de karşılaşan Fenerbahçe'nin taraftarları 5 bin 500 kapasitesi bulunan stadı doldururken, Düzcespor'un kasasını da doldurdu.

Mücadeleden toplam 109.000 TL gişe hasılatı elde edildi. Stadın bakımı, sunulan hizmetler, güvenlik elemanlarının ücreti, enerji tüketimi ve diğer masraflar toplam 14.740 TL tuttu. Toplam gider düşülünce Düzcespor Kulübü'ne 94.260 TL net gelir kaldı.

DÜZCE VE ÇEVRESİNE DE HAREKET GELİYOR

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'nda kamp yapması Düzce ve çevresine de hareket getiriyor. Fenerbahçe'nin antrenmanlarını yurt dışından senelik izine gelen taraftarlar da izliyor, çevre illerden gelen taraftarlar da takip ediyor. Takımı takip eden basın mensupları ve taraftarlar çevredeki otelleri doldururken, Fenerbahçe'nin burada bulunması yol üstündeki mola yerleri, mesire ve piknik alanları doluyor, ildeki çarşı esnafı ve bir çok kişiye ekstra gelir kaynağı sağlıyor.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim