Transferde Fenerbahçe rüzgarı esmeye devam ediyor. İlk olarak Mehmet Ekici’nin işini bitiren, bugün ise Valbuena’yı İstanbul’a getirecek olan yönetim; Nabil Dirar’da da mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz hafta Fransa’ya giden yöneticiler Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat, Monaco’ya son teklifi yapmıştı. Fransız kulübünün, Fenerbahçe’nin şartlarını kabul ettiği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, 31 yaşındaki sağ bekle önceden el sıkışmıştı. Monaco ile kalan ufak pürüzlerin de kısa sürede giderileceği öğrenildi.

Sağ kanat ondan sorulur

Rafting rehberlerine Fırtına’da uygulamalı eğitim Rafting rehberlerine Fırtına’da uygulamalı eğitim

Nabil Dirar’ın da bu hafta içerisinde İstanbul’a geleceği kaydedildi. Faslı futbolcu, hem sağ açıkta hem de sağ bekte forma giyebiliyor. Dirar, Lens’in ayrılması halinde Hollandalı yıldızın yerini dolduracak, gerektiğinde de Şener Özbayraklı’nın alternatifi olacak. 31 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 33 maçta 1 gol atarken, 7 de asist yapmıştı.

Olumlu haber geldi

Sarı-Lacivertliler, Jeremy Mathieu’nun transferinde de önemli yol kat etti. 3 yöneticinin Fransa seyahatinde görüştüğü isimlerden biri de menacer Alain Migliaccio olmuştu. Fenerbahçe, Migliaccio’ya Jeremy Mathieu için teklif yapmıştı. 33 yaşındaki savunmacıdan olumlu haber geldi. Fransız futbolcunun, Fenerbahçe’de oynamaya sıcak baktığı, “Detayları bir kez daha konuşuruz” mesajını gönderdiği kaydedildi. Yönetim şimdi, Mathieu’yu gözden çıkaran Barcelona ile masaya oturmaya hazırlanıyor. İspanyol devinin yeni teknik direktörü Ernesto Valverde’nin gönderilmesini istediği isimlerin başında gelen Mathieu için Barça Yönetimi’nin düşük bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.

Detaylı muayene

Fenerbahçe, tüm taraflarla anlaşma sağladıktan sonra, geçtiğimiz sezon ayak bileğinden ve aşil tendonundan sakatlıklar yaşayan Mathieu’yu detaylı bir sağlık kontrolünden geçirecek. Eğer burada sorun çıkmazsa, imzalar atılacak.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim