Trabzonspor'un Atiker Konyaspor'u son dakika golüyle 2-1 yendiği maçın ardından bordo mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal, açıklamalarda bulundu. Yanal, Burak Yılmaz ve transfer konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Ersun Yanal'ın Trabzonspor ve transfer açıklamaları;
''Traore'ye çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Futbol, darbeye çok açık bir oyun. İstemesek de böyle şeyler malesef başımıza geliyor. Konyaspor, son iki kupanın sahibi. Çok organize bir ekip. Türkiye Ligi'nin oldukça güçlü bir takımı haline geldiler.

BURAK YILMAZ ÖZEL BİR OYUNCU

Özel oyuncularımız var. Burak da onlardan birisi. Burak özel bir oyuncu. Seviye atlatmakta da bize çok önemli bir katkısı olacak. Ülke futbolu için de önemli bu. Çok kısa süre içinde bizimle birlikte oldu ama gollerine hemen başladı. Daha da iyi olacak. Takım için de bunu söylüyorum. Gerçek futbolumuzun bu olmaması lazım.

Galibiyeti bir yana koyuyorum, futbolumuzu ne kadar geliştirebileceğimize bakmamız lazım. Çok basit bir gol yedik. Bu hataları yapmamamız gerekiyor. Elimizde oyuncularımız var. Castillo'nun ameliyatı var. Milli Takım arasında takıma katılacak. Bu oyun bize ne kadar yeter? Yetmez. Buna rağmen futbolcuların hırsını ve eforunu kutlamak lazım. Bazen o ahengi sağlayamazsınız. Biz de bugün sağlayamadık ama her futbolcunun katkısı için teşekkür etmemiz lazım.

A Milli Kadın Hentbol Takımı Milli Maç İçin Rize'ye Geliyor A Milli Kadın Hentbol Takımı Milli Maç İçin Rize'ye Geliyor

ONAZI, TRANSFER OLMAYABİLİR

Onazi, kulüplerin anlaşması sonucunda transferi gerçekleştiriyordu. Ama İngiltere'deki transfer kuralları yüzünden birkaç sorun var. Belki transferi olmayabilir. Transfer olamazsa da bizimle birlikte çalışmalara başlayacaktır.

Sayısal olarak baktığımızda iyi olduğumuz bölgeler var, kötü olduğumuz bölgeler var. Belki hücuma dönük bir futbolcu, belki savunmaya bir katkıda bulunabiliriz. Takıma gerçekten katkı sağlayacak bir transfer yapabilirsek, transfer yapacağız.''

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim