Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Sevilla'ya 2-1 mağlup olan Başakşehir'de kaptan Emre Belözoğlu, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Sevilla'nın gücüne vurgu yapan Emre Belözoğlu, "Sevilla, İspanya'da Barcelona'dan sonra en çok topa hakim olan takım. Geldiler ve attılar. Bu seviyeler hata kaldırmıyor. Bu tarz takımları koşturduğunuzda, oyuna hakim olursunuz. Bu takımlar koşmayı sevmezler." ifadelerini kullandı.

"BU BİR MİLLİ MESELE"

Milli takıma tekrar oynama ihtimalini değerlendiren tecrübeli futbolcu, "Çağrılmadığım dönemlerde de bu konuların çok tartışılmasını istemedim. "Bize ne zaman ihtiyaç duyulursa, bu bir milli meseledir. Söz konusu milli forma olduğunda, bizim için başka bir şey yoktur. Buna layık görülürsem elimden geleni yaparım." şeklinde konuştu.

Emre Belözoğlu, "Geç olgunlaştım. Geçmişte bazı hatalar da yaptım. Evlendikten sonra daha olgunlaştım. Hayatımı ailemle ve buradaki insanlarla geçiriyorum. Bir futbolcu kendine iyi bakarsa futbol oynama sürelerinin uzadığını düşünüyorum. 1 sene daha futbol oynamak istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

ADEBAYOR'DAN BARCELONA ÖRNEĞİ

Turu geçmek için inançlarının sürdüğünü dile getiren Emmanuel Adebayor: "Şansımız şu anda düşük, ama futbolda her şey mümkün. Geçen sene PSG - Barça eşleşmesinde bunu gördük." dedi.

Futbolu Türkiye'de bırakabileceğini belirten Addebayor, "Başakşehir'de çok iyiyim, çok mutluyum. Türk insanları ile çok mutluyum. Burada kariyerimi sonlandırabilirim" açıklamasını yaptı.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim