Büyükşehir Belediye Eruzumspor, Medipol Başakşehir ile oynadıkları maçın ardından PFDK'ya sevk edilen Emre Belözoğlu için kınama mesajı paylaştı.

Büyükşehir Belediye Eruzumspor'dan yapılan açıklamada şu sözler yer aldı;

 

 

Takımımız, hafta sonu oynadığı M. Başakşehir maçının ilk yarı bitiminde rakip takım oyuncusu Emre Belözoğlu'nun neden olduğu olaylarla ilgili Kulüp Başkanımız Mevlüt Doğan ve yönetim kurulu adına yapılan açıklamada:

Rafting rehberlerine Fırtına’da uygulamalı eğitim Rafting rehberlerine Fırtına’da uygulamalı eğitim

"Pazar günü oynanan ve hem maç öncesi, hem de maç sonrası iki kulüp yönetici, teknik adam ve oyuncular arasında son derece sıcak ilişkilerle sonuçlanan karşılaşmada, sadece rakip takım oyuncusu Emre Belözoğlu'nun neden olduğu olaylar bizi derinden üzmüştür. Sporun barış ve kardeşlik ruhuna büyük önem veren camiamız, daha önce yaptığı bu tür olaylarla da sürekli gündeme gelen bu kişinin açıkça saldırısına uğramıştır.

Maçın ilk yarı bitiminde takımımızın yedek kulübesine kadar yürüyerek, taraftara ağza alınmayacak şekilde küfür eden, tribüne çıkmaya çalışarak taraftarlarla kavga etmek isteyen Emre Belözoğlu, kendisini yatıştırmak isteyen yöneticimize de yumruk atmış, yine ağza alınmayacak sözler sarf etmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun herkesin gözü önünde cereyan eden ve kameralara da açıkça yansıyan bu çirkin eylemle ilgili, sporun fair-play ruhuna aykırı hareket ederek herkese kötü örnek olan bu oyuncuya karşı yaptırım uygulayacağından şüphemiz yoktur."

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim