İşte Mehmet Demirkol'un sözleri...

Tanıdığım, bildiğim Lucescu'nun yaptığını düşünmüyorum bu kadroyu. Bu takımı Lucescu böyle sahaya çıkarmaz. Lucescu birine bu kadroyu sen yap demiş olabilir. İsmail, Topal, Şener, Ozan ve arkadaki 6'lının 4'ü Vardar maçında perişan olan Fenerbahçe'nin 4'lüsü...

Buna ek olarak 37 yaşına girmek üzere olan Emre ve bu pozisyonda olduğunda hiçbir şey yapamayan Tolga. Galatasaray'da çıktı o pozisyondan. Bu psikolojide bir takımın geçtim oyun gücünü, başarılı olacağını Lucescu'nun düşünmesi imkansız.

Böyle bir takımla hayat memat maçına çıkılmaz. Lucescu çıkmaz. Bu takımı başkası yapmış. Basın toplantısında Lucescu'dan Advocaat gibi laflar duyabiliriz. Benim tanıdığım bildiğim Lucescu bunu yapmaz. Vardar maçına çıktı ardına milli takıma geldi Aykut Kocaman diyelim. Böyle bir şey yapmaz.

Video hakem teknolojisi olsaydı değişik olabilirdi durum; ama buradan da biz maçı 1-0 kazanırdık sonucu çıkmaz. O golden sonra oyunlarını değiştirdiler. O gol olmasaydı maç daha değişik süreçlere giderdi. İki oyuncu yaptı her şeyi. Kaç tane Konoplyanka ve Yarmolenko vardı sahada bilmiyorum. Her şeyi onlar yaptılar.

Ozan'dan daha aday bir isim Yusuf Yazıcı. Yuusf'u oynatırız ama enternasyonel olarak hazır değil deriz. Dribling yapabilecek bir oyuncuya ihtiyaç var. Ozan psikolojik olarak zor durumda. Yağ oranı, kilosu, bir ton durum var...

Lucescu'nun kafası olmamaz. Bu kendi camiasından daha çok destek gören oyuncuları koyması gerek. Psikolojik açıdan da bakacaksın. burada bizim için mükemmel bir orta saha inşa edecek gücümüz yok ama daha iyisini yapabiliriz.

Emre, Nuri, Yusuf görsem orta sahada, "acaba mı" derim. Ama bundan daha mantıklı. Milli takım hak edilecek bir yerdir. Senin hak etmen gereken bir yerdir. Milli takım mecbur olmaz, ona mecbur olurum.

Ukrayna'da da öyle müthiş oyuncular yok ama biz çok kötüydük. Biz hiçbir şey yapamadık, kuramadık oyunu. Çok dağınıktık, planımız yoktu. Aynı anda taç attı iki oyuncu. Arda ile Şener Aynı anda iki farklı yönet taç attı. Bu çok sürmez biz 2-3 hafta sonra yeniden Fatih Terim dönsün diye kampanya başlatırız. Bazen Fatih Terim'i tekrar çağırsın diye gönderiyoruz.

Trabzon’da Maç Sonu Saha Karıştı Trabzon’da Maç Sonu Saha Karıştı

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim