Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirirken birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

"Semih'ten de Ahmet'ten de daha iyi stoper"

Sneijder yokken Bruma ve Yasin'in 'biz varız' gibi oynamaları önemliydi. Podolski ve Sneijder varken bu oyunu bu kadar rahat oynatamazsın. Chedjou'nun hala Galatasaray'ın en iyi stoperi olduğunu düşünüyorum. Gözlerine inanamıyorsun bazen yaptığı hatalara ama Semih'ten de Ahmet'ten de daha iyi stoper.

"Sneijder bildiğimiz gibi oynamıyor"

Sneijder bildiğimiz gibi oynamıyor. Sneijder ile Tudor'un arasında bir problem yok nasıl oluyor? Galatasaray Sneijder'den teknik direktörlüğü alıp Tudor'a verdi. Yapılan bu aslında.

"Eğlencenin emeği olmaz. Delirtmeyin beni..."

Mehmet Topal fazla vicdanlı. Tamam ortada bir hata var. Özür diledi ama bitti... 'Ben hakem olsam vermezdim' dedi. Daha ne desin adam yani. Açık söylüyorum şanssızlığı dürüst bir insan olmasıdır. Emek dediğin şey zihinsel ya da bedensel insanlara bir katkıdır, topluma dair bir söylemdir. Topla emek mi olur? Emek hırsızı falan diyorlar Topal'a... Eğlencenin emeği olmaz. Delirtmeyin beni... Elinde çekiç olan adamın verdiğidir emek. Top oynayarak emek olur mu ya! 

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim