A Spor canlı izleyerek bu akşam oynanacak olan Club Brugge maçını donmadan kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge ile Başakşehir karşılaşıyor. Maç ise A Spor’dan şifresiz canlı izlenecek.

Club Brugge Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Club Brugge Medipol Başakşehir maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Karşılaşma A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Avrupa Kupaları'ndaki 7. maçına çıkacak olan Başakşehir henüz galibiyet ile tanışamadı. Belçika takımları, Türk takımlarıyla oynadığı son 10 maçın sadece birini kaybetti ve son beş maçı kazandı. Başakşehir Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı üç maçta da yenildi ve hepsinde ikişer gol yedi. Başakşehir Avrupa kupalarında oynadığı altı maçta dört gol attı ve bu gollerin ikisi Edin Visca'dan geldi. Club Brugge Avrupa kupalarında oynadığı son sekiz maçta galibiyet alamadı ve bu maçların sadece üçünde gol atabildi. Club Brugge Avrupa kupalarında evinde oynadığı son yedi maçın altısını kaybetti. Club Brugge Avrupa kupalarında Türk takımları ile beş kez karşı karşıya geldi ve bu maçların sadece birinde yenildi; tek yenilgi Kasım 2006 da Beşiktaş karşısındaydı.

A Spor’u Canlı izlemek için TIKLAYINIZ!

Kadrosuna Gael Clichy, Eljero Elia, Gökhan İnler, Mevlüt Erdinç, Kerim Frei, Tunay Torun, Manuel da Costa gibi isimleri dahil eden Başakşehir, elemelerde iddialı bir durumda bulunuyor. Çarşamba akşamı saat 22:00’de Jan Breydel Stadı’nda oynanacak karşılaşma A Spor’dan yayınlanacak. 

THY, Medipol Başakşehir'in forma sponsoru oldu

Türk Hava Yolları (THY), Medipol Başakşehir'in 2017-2018 sezonundaki Avrupa maçlarında forma sponsoru oldu.

THY'den yapılan açıklamaya göre, anlaşma gereği Başakşehir, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında da olduğu gibi bu sezon da bir yıl boyunca Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda Turkish Airlines logolu forma ile boy gösterecek.

Kulüp, Belçika takımı Club Brugge ile bu akşam deplasmanda oynayacağı maçla birlikte tüm Avrupa maçlarında THY logolu formasıyla mücadele edecek.

Uzun yıllardır Türk futbolunun birçok takımına sağladığı ulaşım sponsorluğu desteğini Medipol Başakşehir Kulübü için de sergileyen THY, turuncu-lacivertlilere sunduğu bu desteği, 2017-2018 sezonu Avrupa maçlarında, forma sponsorluğu kategorisinde de sürdürecek.

Aynı zamanda ulaşım sponsoru olduğu Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nü, Avrupa kupalarında başarıdan başarıya taşımayı amaçlayan THY, bu işbirliği ile Avrupa başta olmak üzere futbolun takip edildiği her bölgede marka bilinirliğini çok daha güçlendirmiş olacak.

Abdullah Avcı: "İyi bir sonuçla buradan dönmek istiyoruz"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, deplasmanda oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu Club Brugge maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Futbolun güzelliklerini sahaya yansıtıp, iyi bir sonuçla buradan dönmek istiyoruz" dedi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu Club Brugge maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Avcı, iyi bir sonuçla dönmek istediklerini ifade ederek, "Son 3 senesinde sürekli gelişen, sistemi olan, günün futbolunun gereklerini uygulamaya çalışan bir takımız. İdari ve teknik açıdan iyi yönetilen bir kulübüz. Tarihimizde ilk defa Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacağız. İyi sonuç ve iyi oyunu hedefliyoruz. Bunun için yarın sahaya çıkacağız. Üçüncü senesinde iki Avrupa Ligi, bu sene Şampiyonlar Ligi elemesi oynayan bir takımız. Geçen senenin emeğini alacağımız, aynı zamanda bunun keyfini çıkartacağımız bir maça çıkacağız. Oyuncu kalitemiz her sene artıyor, sistemi ve planı olan bir takımız ve bu arenada önemli tecrübelere sahip oyuncu grubuna sahibiz. Kaptanımız, Türk futbolunun uluslararası arenada en fazla maça çıkan oyuncusu. Futbolun güzelliklerini sahaya yansıtıp, iyi bir sonuçla buradan dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Belözoğlu: "Örnek kulüp olma yolunda ilerliyoruz"

Takım kaptanı Emre Belözoğlu ise, "Kolay bir maç olmayacak. İyi bir takım olma adına önemli adımlar atıyoruz. Türkiye’de örnek kulüp olma yolunda ilerliyoruz. İyi konsantre olduk, rakibimize iyi çalıştık. Yarın sahaya çıkıp ülke futbolunu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim