Beşiktaş’ın önceki gün Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmanın 64. dakikası dakikasına kazandığı penaltı fazla konuşuldu. Bilhassa Akdeniz ekibinin hocası Rıza Çalımbay bu penaltı kararına ayaklanma ederken bazı yorumcular da Cenk Tosun’un hakem Cüneyt Çakır’ı aldattığı görüşünü savundular.

Ancak milli santrforun buna itirazı var… 26 yaşındaki golcü oyuncu pozisyon hakkında konuşurken “Ben kimseyi aldatmam. Pozisyon çok açık gerçekte. Bunun neden bu kadar mevzu edildiğini de anlamadım. Top önümde, ben koşuyorum ve kaleciyle karşısında karşıyayım. Karşı Taraf önüme bacağını koyuyor ve gövde temasıyla da beni düşürüyor.

‘DÜŞMEDİM, DÜŞÜRÜLDÜM’

Insanlar pozisyonu itinalı izlesin. Ben orada ne yere atlıyorum ne de hakemi aldatıyorum. O hızla koşarken biri size çelme takarsa düşersiniz. Kimler hangi pozisyonlarda penaltı bekliyorlar. Ne pozisyonlara çıkıp ‘Penaltıydı’ diyorlar. Ben kimseyi aldatmam. Hem o pozisyonda penaltı alma gibi bir düşüncem de yoktu. Zaten net bir fırsat yakalamıştım ve artık topa vurmaya hazırlanıyordum. Ayakta kalıp şutu atmam gerekiyordu ancak darbe gelince yere kapaklandım. Düşmedim, düşürüldüm. Asla kendimi yere atmadım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim