TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kura çekiminde eşleşmeler belli oldu. Yeşil Mavililerin rakibi Yılport Samsunspor oldu. Yeşil Mavililer ilk maçı Rize'de oynayacak. Rövanş karşılaşması ise Samsun'da oynanacak. Kupada Trabzonspor ise Altay ile eşleşti. Trabzon ilk maçı deplasmanda, rövanşı evinde oynayacak.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan ZTK 5. Eleme Turu'nda, 4. Tur'da rakibini mağlup ederek bir üst tura yükselen Çaykur Rizespor ile Süper Lig'den bu turda dahil olacak olan Beşiktaş A.Ş., BTCTURK Yeni Malatyaspor, Galatasaray A.Ş., Medipol Başakşehir FK ve Trabzonspor A.Ş. takımları ile ZTK 4. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 27 takım olmak üzere toplam 32 takım mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3, 4 ve 5 Aralık 2019 tarihlerinde, rövanşları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.

İŞTE KUPA EŞLEŞMELERİ

ÇAYKUR RİZESPOR - Yılport Samsunspor

DG Sivasspor - Esenler Erokspor

Altay - Trabzonspor

Hekimoğlu Trabzon - M. Başakşehir

Beşiktaş - Anagol 24 Erzincanspor

Galatasaray - Tuzlaspor

Fenerbahçe - İstanbulspor

Aytemiz Alanyaspor - Adanaspor

Çaykur Rizespor evinde Kayserispor'u yenerek lige geri döndü Çaykur Rizespor evinde Kayserispor'u yenerek lige geri döndü

Kasımpaşa - Vanspor

Erzurumspor - Bursaspor

Eyüpspor - Antalyaspor

Altınordu - Denizlispor

Yeni Malatyaspor - Keçiörengücü

Karagümrük - Göztepe

İstikbal Mobilya Kayserispor - Manisa FK

Kırklarelispor - Gaziantep FK

Editör: TE Bilisim