Çaykur Rizespor’un lisanslı ürün mağazası Atmaca SM taraftarlardan gelen yoğun istek üzerine 21 Mayıs 2020 ile 21 Haziran 2020 tarihleri arasında bahar kampanyası başlattı.

Çaykur Rizespor Kulübü'nden yapılan açıklamada  "Çaykur Rizespor’un lisanslı ürün mağazası Atmaca SM; taraftarlarımızdan gelen yoğun istek üzerine 21 Mayıs 2020 ile 21 Haziran 2020 tarihleri arasında bahar kampanyasını tektar başlatıyor. 
Mart ayında büyük ilgi gören indirim günleri covid-19 salgını nedeniyle biraz sekteye uğramıştı. Biz de kulüp olarak taraftarımızın sesine kulak vererek kampanyayı 21 Mayıs Perşembe günü tekrar başlatıyoruz.
Bu sezonun formaları dahil olmak üzere tüm maç ve çocuk formalarımızda %50 , sezonun diğer ürünlerinde ise %30 indirimle kampanyalar devam edecek. Ayrıca yeni sezonun en yeni ürünleri de yarın görücüye çıkacak.
Rize merkez ve stadyum yanında bulunan Atmaca Spor Mağazalarımızda il pamdemi kurulunun aldığı tüm tedbirler geçerli olacak.
Mağazaya gelemeyecek olan veya şehir dışındaki taraftarlarımız ise 21 Mayıs Perşembe günü saat 00.53’ten sonra www.atmacasm.com adresinden dezenfekte edilmiş steril ortamda paketlenen lisanslı ürünleri indirimli olarak alabilir. Pandemi sürecinde malesef yurtdışına teslimat yapılmamaktadır." denildi.

Editör: TE Bilisim