Sarı-Lacivertlilerin, teknik direktör Aykut Kocaman, Mathieu Valbuena, Nebil Dirar, Carlos Kameni ve Mehmet Ekici'yi kamuoyuna tek tek açıklayacak. Özellikle Dirar ve Kameni transferlerinin Pazartesi günü açıklanacağı bildirildi. 

Valbuena geliyor

Fenerbahçe'nin daha önce anlaşmaya vardığı Mathieu Valbuena yarın İstanbul'a gelecek. Valbuena'nın yarın saat 16:30'da Atatürk Havalimanı'nda olması bekleniyor.

Kjaer için Milan ısrarı

Fenerbahçe'de savunma oyuncusu Simon Kjear için de Milan'ın ısrarı sürüyor. İtalyan devi Milan'ın Çinli yöneticilere Satılması sonrası Kırmızı-Siyahlılar transfer piyasasında atağa kalktı.

Kjaer için Fenerbahçe ve Milan Arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor. Kjaer için Milan'dan geri çevrilmesi zor bir teklif alınması durumunda, Fenerbahçe'nin Barcelona'lı Jeremy Matyö içinTemaslara başlaması bekleniyor. Fransız futbolcu kariyerinde ülkesinin Sochaux takımında başlamış, Sonrasında Toluouse'ta forma giymiş, 5 sezonu Valencia'da geçirdikten sonra Katalan ekibine transferi olmuştu. Matyö 2014Ten bu yana Barcelona forması giyiyor.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim