Çaykur Rizespor Geri Düştüğü Maçı Kazandı! Çaykur Rizespor Geri Düştüğü Maçı Kazandı!

İşte Ali Ay'ın açıklamaları

LE GUEN PAZAR GÜNÜ NETLEŞİR

Yeni sezon ve yapılacak transferlerle  ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Başkanı Ali Ay, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturabilmek ve tehlikeden uzak bir sezon yaşamak istediklerini belirtti. Başkan Ali Ay, takımının transfer gündemini değerlendirdi. Geçtiğimiz sezonki kadrolarından 12-13 oyuncuyu göndermek istediklerini açıklayan Başkan Ali Ay, şöyle devam etti:

“Teknik direktör olarak Fransız ünlü teknik direktör Paul Le Guen ile prensip anlaşmasına varıldı. Ancak imzalar atıldıktan sonra daha net konuşabiliriz. Pazar günü akşamına kadar inşallah teknik direktör konusunu netleştiririz. Dış transfer için Asamoah Gyan ve Alex Song ile ilgili gerekli görüşmeler yapıldı. Fiyatlarda belli yerlere gelindi ama imza atmadan bizim oyuncumuz, diye açıklamaya yapamıyorum. Başka takımlar da devreye girebiliyor.”

Gaziantepspor'dan Barış Yardımcı, Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan ve Kayserispor'dan Güray Vural'ın takımında görmek istediği isimler arasında yer alduğunu dile getiren Başkan Ali Ay, sözlerini şöyle  sürdürdü:

"Kulüp olarak bu oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Gaziantepspor, Barış'ın bonservisini yüksek söyledi. Onlardan indirim yapmalarını bekliyoruz. Yusuf Erdoğan konusunda beklemedeyiz. Henüz Trabzonspor'dan olumlu veya olumsuz yanıt gelmedi. Güray ile konuşuldu. Kendisi de çok gelmek istiyor. Önümüzdeki günlerde gelişmelerimiz olacak. İnşallah onlarla imza atarız. Bunun için yoğun çalışma içerisindeyiz.”

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim