Trabzonspor'un Burak Yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oluyor. Başkan Muharrem Usta ve ekibinin 50. yıl kutlamalarında taraftarın karşısına çıkartmak istediği tecrübeli golcünün transferinde sona yaklaşıldığı belirtildi.

Nehir Rehberliği Kursu Ardeşen’de Yapılacak Nehir Rehberliği Kursu Ardeşen’de Yapılacak

32 yaşındaki futbolcu, bugün Trabzon'daki şenliklere katılamayacak olsa da, ligin ilk haftasındaki Atiker Konyaspor maçında takımdaki yerini alacağı öğrenildi. Ancak Burak kutlamalar için bizzat Trabzon'da bulunamasa da, taraftarın karşısına çıkacak.

Video konferans yöntemiyle Şenol Güneş Stadı'na bağlanacak olan milli futbolcunun "Yuvama dönüyorum. Bugün yanınızda olamasam da, en kısa zamanda sizinle buluşacağız" diyeceği kaydedildi.

ÇİN CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA

Golcü oyuncunun transferi hakkında Uzakdoğudan da bir açıklama geldi. Çin medyasına konuşan Beijing Guoan menaceri Ming Li, Burak konusunda Karadeniz ekibine zorluk çıkartmayacaklarını söyledi. İlk transfer teklifini geri çevirdiklerini söyleyen Li, "Burak ile defalarca görüştük. Futbolcumuzun problemleri atlatıp Guoan için ter dökmesini umuyorduk. Ancak o, Türkiye'ye dönmemesi halinde çocuğunun velayetini kaybedeceğini bize iletti. Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok. Durumu iki gün içerisinde netleşecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim