Beşiktaş, Schalke 04 ile hazırlık maçında karşılaşacak. Son iki sezonu şampiyon tamamlayan ve bu sezon öncesi de şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Beşiktaş, Schalke maçı ile sahaya inecek ve taraftarlarıyla buluşacak. Siyah-Beyazlıların hazırlık karşılaşmasını takip etmek isteyen futbolseverler, Beşiktaş-Schalke maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta sorularına yanıt arıyor.

Beşiktaş Schalke maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün saat 15.00'de başlayacak ve Çin'de oynanacak karşılaşma D-Smart'ın Smart Spor 77. kanalında canlı olarak ekranlara gelecek. Zhuhai Sports Center'da oynanacak maçın canlı anlatımı ve skor takibi haber7.com'da olacak.

ÇİN YOLCULUĞU SIKINTILI GEÇTİ

Schalke maçı için Çin'e giden Kara Kartalların yolculuğu oldukça sıkıntılı geçti. Dün İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla yaklaşık 11 saat yolculuk yaparak Çin'in Guangzhou kentine ulaşan Beşiktaş, ardından 1 saat pasaport kuyruğunda beklemeye başladı. Şenol Güneş’in havaalanındaki Türk görevlilere söylemesiyle açılan ekstra kontuar, bekleyişi biraz azalttı. Ancak Beşiktaş kafilesi pasaport bekleyişinin ardından bu kez de çıkışta otobüslere ulaşmak için 1 kilometrelik yolu çok yoğun bir nem altında yürümek zorunda kaldı ve alandan 1.5 saatte ancak ayrılabildi. Siyah-Beyazlılar ardından Zhohai kentine ulaşabilmek için 3 saate yakın bir otobüs yolculuğuna başladı.

BEŞİKTAŞ'TA GELENLER-GİDENLER

Beşiktaş transfer döneminde önceliği takımdaki isimlere verdi ve Caner Erkin, Atınç, Utku gibi isimlerin transferini tamamladı. Ardından savunmaya transfer için harekete geçen Siyah-Beyazlılar dünyaca ünlü Portekizli savunma oyuncusu Pepe'yi transfer etti.

Gelenler: Caner Erkin (Inter), Atınç Nukan (RedBull Leipzig-Kiralık), Pepe (Real Madrid), Utku Yuvakuran (Beylerbeyi)

Gidenler: Marcelo Guedes (Olympique Lyoais), Luiz Rhodolfo (Flamengo), Gökhan İnler (Medipol Başakşehir), Ömer Şişmanoğlu (Kulüpsüz)

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim