Premier Lig'de Fulham'da forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ryan Babel, Hollanda milli takımının Almanya'ya 3-2 yenildiği maçın ardından Pierre van Hooijdonk ve Rafael van der Vaart tarafından eleştirilmişti.

İki eski futbolcu, Hollanda'da maçı yorumlarken ''Ryan Babel'den daha fazlasını bekleyemeyiz. Yapabileceği bu kadar. Büyük ihtimalle bir daha takımda görmeyiz.'' sözlerini kullanmıştı.

''HAZARD'IN KALİTE SORUNU MU VAR?''

Babel ise Liverpool'un Chelsea'yi 2-0 yendiği maçın ardından Twitter'dan iki ismi bombaladı. Hollandalı futbolcu, van Hooijdonk ve van der Vaart'ı etiketleyerek ''Hazard, 2 büyük fırsat kaçırdı. Onda kalite sorunu mu var? Artık onu değiştirmenin zamanı mı geldi?'' paylaşımı yaptı.

Ryan Babel ardından ''Hazard, golleri atsa Liverpool maçı berabere bitecekti. Bakalım van der Vaart, aynı analizlerini ona karşı da yapabilecek mi? Oooh hayır, tabii o Premier Lig için yorum yapamaz.'' dedi.

Çaykur Rizespor evinde Kayserispor'u yenerek lige geri döndü Çaykur Rizespor evinde Kayserispor'u yenerek lige geri döndü
 

 

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim