Çaykur Rizespor ile Balikesir Baltok arasında Rize’de oynanan müsabakada ev sahibi takım rakibini 3-0’lık skorla geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu İbrahim Üzülmez, oyunun başından sonuna kadar üstün oynadıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “ Geçen haftaki galibiyetin anlamlı olması için bu maçta galip gelmemiz gerekiyordu. İlk yarı beklenen gol gelmedi. Devre arası oyuncularıma yemezsek atarız dedim öylede oldu. Zorda olsa kazandığımız için mutluyum. Taraftarın istediği gibi bir oyun oynuyoruz. Altınordu maçında 22 pozisyonumuz var ama kaybettik. Balıkesir’de aynı taktiği uyguladı ama tutmadı Oyuncularımı uyardım ve hatasız oynadılar. Elazığ maçı da bu maçın kopyası gibi olacak. Zor maçlar başlıyor. Biz bundan böyle aynı performansı devam etmemiz gerekiyor. Emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Kendi maçlarımıza bakıyoruz. Kazandıkça daha da yukarılarda yer alacağız. Oynayan oynamayan oyuncularımızı hazır tutuyoruz. Takımımız iyi bir takım. Daha çok çalışacağız ve mücadele edeceğiz. Bugün istedik ve karşılığını aldık.”

Çaykur Rizespor Geri Düştüğü Maçı Kazandı! Çaykur Rizespor Geri Düştüğü Maçı Kazandı!

Rakibi Tebrik Ediyorum
Balikesir Baltok’un teknik sorumlusu Giray Bulak, rakibi tebrik ettiğini söyleyerek: “İlk yarı ortada dengeli bir oyun vardı. Çok yüksek tempo yoktu. İkinci yarı ise 0-0 ile rakibin baskı yapacağını tahmin ettik. Ayağa oynamaya çalıştık. Bulduğumuz fırsatı değerlendiremedik ve o pozisyonda golcü oyuncumuz Abdulkadir’i de kaybettik. Dışarı almak zorunda kaldık. Rakibin önemli oyuncuları var. Bizde de iyi oyuncular var. Golü yedikten sonra direncimiz kırıldı, kaybettik.” dedi.   

Editör: TE Bilisim