Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmadaki oyunun beklentilerin altında olduğunu belirten Kocaman, "Açıkçası galibiyetten başka olumlu konuşacak bir şey yok. İhtiyacımız olan temel şey de galibiyetti. Maç ilk 6 resmi maçımıza yakın geçti. Oyun olarak o seviyelere çıkamadık. Skoru öne geçme ihtiyacını erken bulduk sayılır. İlk 6 resmi maça damga vuran gol yeme hali maçı tekrar ortaya çekti. Rakibimizin eksik kalması avantaj oldu. Bu avantajı doğru kullanabildik mi? Değil. Konuştuğumuz şeyleri sahada pek yansıtamadık, buna rağmen öne geçtik. Sonra bir taraftan koruma duygusu, bir taraftan mutlak kazanma ihtiyacı, doğru oyundan uzaklaşma haliyle geçti. Galibiyet ihtiyacı ile birlikte gelen bir galibiyetten başka konuşulacak doğru bir şey yoktu" dedi.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Transferlerle ilgili de konuşan teknik adam, "Gelen oyuncular son derece kaliteli oyuncular. Hepimizin bir araya geldiği ve düzenli antrenman yaptığımızı söylemek en azından şu anda doğru değil. Düşündüğümden, beklediğimden daha uzun sürecek. Düzelecek ve daha doğru bir oyuna doğru gidecek. Böyle olacak, böyle olmalı. Biraz daha birlikte olmalı ve tamamlanmalıyız. Biz bu sene son maça kadar şampiyonluğu kovalayacağız ve şampiyon olacağız. Bu dönem geçiş dönemi. Vardar maçında sıkıntı olabilecek şeyler içinde elenmek yoktu. Bu takım düzele düzele gidecek ve sonunda istediği yeri elde edecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim