Karşılaşmaya etkili başlayan Ardeşen GSK, karşılaşmanın ilk 45 dakikasında etkili oyununu ve skor üstünlüğünü korurken, son 15 dakikalık bölümde gol bulmakta zorlanınca güçlü rakibine karşı direnemedi.

İlk Yarısı 18-15 Ardeşen üstünlüğünde tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan Ardeşen, savunma ve hücüm hattında hatasız bir oyun sergiledi. Son çeyrekte aldığı iki dakika cezaları ve verilmeyen 7 metreler yüzünden düşüşe geçen Ardeşen, son anlardaki bireysel hatalar da eklenince rakibine 2 sayı farkla mağlup olarak mağlubiyeti aldı.

JELENA 4 AY YOK, OLGA OPERASYON GEÇİRECEK!

Geçtiğimiz haftalarda geçirdiği sakatlık sonucu, sağ bağlarından ameliyat olan Kaleci Jelena Pirsl 4 ay sahalardan uzak kalacak. Takımın golcü ve etkili savunmacılarından Olga Vaschuk ise menüsküslerinde meydana gelen zedelenmeden ötürü Yarın Ameliyata girecek. Olga’nın tedavisinin 1 ay sürmesi beklenirken, her iki sporcumuz da iki hafta sonra oynanacak olan Avrupa Kupası maçlarında forma giyemeyecek.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, 16 Kasım da Trabzon Deplasmanına gidiyor. 22–23 Kasım tarihlerinde ise Avrupa Kupası maçlarını Ardeşen’de oynayacak.

Ardeşen Gençlik: Jelena Zivkoviç, Duygu Özakaydın, Kübra Şen 4, Perihan Topaloğlu 3, Neslihan Yakupoğlu 2, Melek Yazıcı 1, Yaroslava Burlachenko 1, Özlem Sürek, Fatmagül Sakızcan 2, Mehtap Gençoğlu 1, Sandra Nıckevıc 5, Aslı İskit 10

Ankara Yenimahalle Belediyespor Kulübü: Diraqica Tataloviç, Marina Tankaskaya 7, Esra Gündar 3, Yeliz Özel 7, Katerina Chumak 4, Duygu Aydoğan Soysal, Büket Keskin 1, Lenche İlkova 3, Marina Dimitroviç 6

İki dakika cezası alanlar: Yaroslava Burlachenko, Sandra Nıkkevıc (Ardeşen Gençlik) Yeliz Özel (2), Büket Keskin 1, Lenche İlkova, Marina Dimitroviç (Ankara Yenimahalle Belediyespor Kulübü)

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü ilk yarıyı 18-15 önde tamamladı. Yeni transferi kaleci Jelena Zivkoviç ilk kez forma giydi.

Editör: TE Bilisim