Rafting rehberlerine Fırtına’da uygulamalı eğitim Rafting rehberlerine Fırtına’da uygulamalı eğitim

Barcelona'da kadroya giremeyen yıldız oyuncu, Avrupa'da transferin tamamlanacağı 1 Eylül'e kadar Manchester Untited, İnter gibi takımlardan beklediği teklifi alamazsa parçalıyı giyecek.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le yaptığı son görüşmede, "Birkaç yıl daha Avrupa'da oynamak sonra da G.Saray'a dönmek istiyordum. Bana 1 Eylül'e kadar süre verin. Eğer o beklediğim teklif gelmezse G.Saray'dayım" sözünü verdi.

Galatasaray, Arda Turan için Barcelona ile görüşmelerini sürdürüyor.

CENK ERGÜN DE AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray da gündeminde olan Arda Turan için Barcelona ile görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın sportif direktör Cenk Ergün de geçtiğimiz günlerde Arda ile ilgili ''Tamamen kapanan bir şey yok. Onun da sözü var. Biz bunun mümkün olduğu kadar çabuk olmasını sağlamak istiyoruz. Şu anda Barcelona futbolcusu''ifadelerini kullanmıştı.

Igor Tudor'un kadrosunda görmek istediği Arda Turan için Galatasaray, İspanyol devine kiralama teklifinde bulundu. Ancak İspanyollar Arda'yı bonservis bedeliyle göndermek istiyor. İki ekip arasındaki görüşmelerin Türkiye'deki transfer döneminin kapanmasına kadar devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim