UEFA Avrupa Ligi 2.eleme turu 13 Temmuz Östersunds - Galatasaray maçı şifreli kanalda mı olacak? Futbol severlerin merakla beklediği Galatasaray için sezonun ilk resmi maçı olan Östersunds maçı ne zaman hangi kanalda ve saat kaçta olacak? İşte yeni sezona bomba gibi başlamak isteyen ve UEFA'da gruplara kalmak isteyen Galatasaray'ın Östersunds maçı ile ilgili tüm merak edilenleri.

Östersunds - Galatasaray maçı hangi kanalda? 

2017-2018 sezonundaki ilk resmi maçı olacak karşılaşma futbol severler tarafından heyecanla bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi 2.eleme turu ilk maçı Östersunds'un kendi evinde olacak ve Östersunds - Galatasaray maçı 13 Temmuz perşembe günü itibariyle saat 20:00'da Kanal D ekranlarında olacak. İkinci maç ise bir hafta sonra TT Arena'da 20 Temmuz'da oynanacak. İki maçında grafikli canlı anlatımı ve maç sonu detaylar Tüm Spor'da yer alacak.

Kanal D canlı izleme frekansı

13 Temmuz perşembe günü oynanacak Östersunds - Galatasaray Kanal D'nin Türksat frekansı ile daşifresiz olarak HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. 

Frekans: 12245 MHz

Polarizasyon: Yatay (Horizontal)

Sembol oranı: 27500

FEC: 5/6

Modülasyon: DVB-S2, 8PSK

Östersunds İsveç Ligi'nde 3. sıradalar

Galatasaray'ın rakibi Östersunds devam eden İsveç Ligi'nde geride kalan 12 hafta sonunda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 21 puan topladı. İsveç ekibi 3. sırada bulunuyor. 12 maçta 19 gol atan Östersunds buna karşın kalesinde 14 gol gördü.

İsveç ekibinin en dikkat çeken ismi bu sezon İngiliz futbolcu Jamie Hopcutt... 6 maçta attığı 5 golle takımını sırtlıyor. Takımın toplam değeri ise 2,5 milyon euro civarında. Kadro ağırlıklı olarak İsveçli futbolculardan oluşuyor. Ayrıca takımda 6 yabancı futbolcu var. 

Yeni transferler oynayacak mı?

Sarı kırmızılı ekibin bu sezon kadrosuna kattığı yeni isimlerin de bu maçta boy göstermesi bekleniyor. Maicon, Gomis ve Belhanda gibi yıldız isimler, teknik direktör Tudor’un şans vermesi halinde bu maçta forma giyebilecekler.

Henüz kampa katılmayan ve Galatasaray’daki geleceği belirsizliği koruyan Sneijder’in bu maçta forma giyip giymeyeceği şüpheli.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim