BASIN BİLDİRİSİ

Öncelikle kişilikleriyle ve duruşlarıyla gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen İlçe Teşkilatından haberleri olmadan bu açıklamayı yaptığım için özür diliyorum.

            Uzun zamandır susup izlemeyi düşünüyordum ama özellikle bulunduğum ilçedeki iyi adı altında oluşum başlayıp ve bu oluşuma yıllardır ÜlkücüMilliyetçi olduklarına inandığım ve elimden geldiğinden fazlasıyla destek verdiğim dava arkadaşlarımın o oluşuma gittiklerini duymaya ve görmeye başladığım için bu yapma gereği duydum.

            Bu açıklamamı okuyan Milliyetçi büyüklerim ve ülkücü gençlik şu 3 noktayı gözden geçirip  tekrar düşünüp  karar vermelerini istiyorum.
 

1- Rahmetli Başbuğun sözlerini ve emeğini

2- Ülkücü yeminini

3- Dokuz Işığı
 

            Rahmetli Başbuğu, Ülkücü Yeminini ve 9 ışığı hiçe sayıp iyi deyip 2019 seçimlerine kadar var olacağına inandığım oluşuma geçerlerse yıllardır peşlerinde, yanlarında, el ele, omuz omuza gezdiğimmücadele ettiğim için utanırım ve utanıyorumda.
 

            Milliyetçi Hareket Lideri SAYIN Dr. Devlet Bahçeli'ye kırılıp darılıp davaya ihanet edilmez dava terkedilmez. Hani alparslan Türkeşin askerleriydik hani Milliyetçi Hareket'in liderine çocuk sevgisini bilmez çocuğu yok dediklerine milyonlarca Ülkücü evlatları var  diyorduk. Hani her toplantımızda Ülkücü yemini ile yemin ediyorduk inşallah bu yanlıştan zaman geçmeden dönersiniz.

            Doğru veya yanlış her ülkücünün istediği gibi şekillenmez bu dava Milliyetçi Hareket'in lideri sayın dr. Devlet Bahçeli Vatan için Bayrak için Devlet için nasıl bir yol izlemesi gerektiğini benden sizden ve hepimizden Lider Devlet Bahçeli beyin daha iyi  bildiğine ve VATANIN Bölünmez bütünlüğünü korumak, milli değerlerimize sahip çıkma adına hareket edip davrandığına inanıyorum.

Ve bu sözle bildirimimi noktalamak istiyorum.         

            Bir evlat babaya kızıp, küsüp inancını, davasını, geçmişini yok etmeye çalışan birine üvet evlat olarak nufusuna aldırmaz.

            Bu ne bir ülkücüye nede İnsanlığa yakışmaz.

Mhp Ardeşen İlçe Teşk. Yön. Krl. Üyesi
Sabit  YENİÇIRAK

Editör: TE Bilisim