Bayrak seçim çalışmalarına hız verdi Bayrak seçim çalışmalarına hız verdi

Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Ali Okutan, Beraberinde İlçe Başkanı Ekrem Okutan ve Partililer ile birlikte ziyaretlere başladı.


İLK ZİYARET ŞEHİR MEZARLIKLARINA!
Seçim Çalışmaları kapsamında ilk ziyareti Manevi Şahsiyetlerin ve Şehirlerin mezarlarını ziyaret ederek başlayan Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Ali Okutan, Kendilerine Dua ederek ilk besmeleyi burada çekti.

Daha sonra ilim erbapları olarak ifade ettiği eğitim camiasındaki okul yöneticileri ve öğretmenleri ziyaret eden Okutan, Burada çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra çeşitli sivil toplum kuruluşları ve muhtarları ziyaret eden Okutan, Muhtarlar ile ilçenin sorunları hakkında iştişareden bulunduktan sonra Kıraathane sohbetlerine katılarak vatandaşlar buluştu.

HER GECE 8-10 EV
Saadet Partisi seçimlere ciddi bir hazırlık çerçevesinde başlarken, her akşam Ardeşen’de 8 ile 10 ayrı eve gerçekleştirdiği ziyaret ile halka buluşup, projelerini anlatıyor. Halktan destek istiyor.

Saadet Partisi olarak seçim çalışmaları kapsamında Ardeşen’de ziyaret etmedikleri ev bırakmayacaklarını ifade eden Okutan, “Amacımız halka doğru yönetimin nasıl olacağını anlatarak kendilerine milli görüş belediyeciliğinin esaslarını öğreteceğiz.” Dedi.

 

Editör: TE Bilisim