KATILIMLAR ARTARAK DEVAM EDİYOR

Burada kısa bir konuşma yapan MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben;  "Ülkücülerin Kalp atışları, Rize'mizde gök kubbeyi çınlatacaktır.

Eksilmez: Eğitim kurumlarına her daim desteğimiz sürecek Eksilmez: Eğitim kurumlarına her daim desteğimiz sürecek

Nedenmi? Çünkü; Varım var olacağım, birim bir kalacağım diyen, millet evlatları Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi Rize'mizin güzide ilçesi Ardeşen'de de Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız, başaracağız diyerek bugünlere gelen yeşkilatımızla  bugün burada toplandık. Doğrunun, dirayetin, düzgün bakışın, dik duruşun ve dürüst anlayışın temsilcileri biz ÜLKÜ SEVDALILARI MHP AŞIKLARI ile geceli gündüzlü çalışmalarımızla, teşkilatlarımızın inancıyla bugünlere geldik. Şubat ayında yaptığımız iştişare ve üye katılım programına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekürler. Görüyorum ki teşkilatların çalışmasıyla ilçe başkanımızın şevkiyle üye katılımlarımız artmaya devam ediyor. Siz değerli Ardeşen ilçe teşkilatına teşekkür eder yeni katılan arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileriz" dedi.

HANIMLARIMIZ ÜLKENİN MÜHENDİSLERİDİR

MYK Üyesi Recep Bakırcı konuşmasinda; Cumartesi günü ilk MYK toplantısını yaptık. Milliyetçi Harekat Partisi Liderimiz Devlet BAHÇELİ'nin selamını getirdim.Teşkilatlarımız için gereken özveride bulunup partimizi Rize de en üst seviyeye getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu güzel ortamı sağlayan siz değerli Ardeşen Teşkilatımıza teşekkür eder yeni katılan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyoruz" dedi.

Yeni katılan partililere rozetlerinin takılmasından sonra MYK Üyesi Recep Bakırcı ve MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben kadın kollarıyla da kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Birben konuşmasında, "Hanımlarımız ülkenin mühendisleridir. Bir inşaat mühendisi ev yapar bina yapar, bayanlarımız da ülkenin geleceğini inşa eder. Bizleri büyüten bugünlere getirenler annelerimizdir yani hanımlarımızdır. Bunun için kadın kollarımız çok önemlidir. Bayanlarımızın çalışmaları ile daha geniş kitlelere ulaşacağız." dedi.

Editör: TE Bilisim