Maydanoz maskesi tarifi 

Yarım maydanozu blendırda parçalayın, üzerine 1 çorba kaşığı yoğurt ve 1 dilim limon ekleyin. Cildinize ovalayarak sürün ve 45 dakika bekletin. 3 günde 1 bu maskeyi cildinize uygulayabilirsiniz.

Ballı maske tarifi

1 yemek kaşığı şeker, 1 yemek kaşığı içme suyu ile yarım limon suyunu karıştırın ve temiz cildinize masaj yaparak sürün. 5 dakika sonra yıkayın. Ardından 1 yemek kaşığı bal ile yarım limon suyunu karıştırın ve pamuk yardımıyla cildinize sürün. 20 dakika kadar bekledikten sonra yıkayın. Bu karışımı mutlaka gece yapın. Çünkü gündüz yapıp, güneşe çıktığınızda leke oluşumu meydana gelebilir.

Yoğurt maskesi tarifi 

1 adet yumurtanın akını köpürene kadar çırpıp, üzerine 1 tatlı kaşığı süzme yoğurdu ilave edin. 3 damla limon suyunu da ilave ettikten sonra maskeyi güneş lekelerinizin üzerine sürün ve bekleyin. Maske cildinizde kuruyunca nemli pamukla temizleyip daha sonra ılık su ile yıkayın. Bu maskeyi 4-5 günde 1 uygulayabilirsiniz.

Karbonat maske tarifi 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! '35 bin sağlık personeli daha alacağız' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! '35 bin sağlık personeli daha alacağız'

1 yemek kaşığı yoğurda1 çay kaşığı karbonat katın ve bu karışımı lekelerin üzerine uygulayıp,10 dakika beklettikten sonra bol su ile duruluyoruz. Karbonatın beyazlaştırma etkisi lekelerinizin açılmasına yardımcı olur. Bu karışımı haftada 1 uygulayabilirsiniz.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim