Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu toplantısından Ekim ayından itibaren maçların sınırlı sayıda seyirci ile oynanması kararı çıktı.

Rize’de Sır Dolu Kayıp: Bir Aydır Sırra Kadem Bastı Rize’de Sır Dolu Kayıp: Bir Aydır Sırra Kadem Bastı

Alınan karar sonrasında Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı  Çaykur Didi Stadyumunda kaç taraftarın karşılaşmaları izleyeceği merak konusu oldu.

TFF'nin aldığı karar göre Ekim ayından itibaren statlarda toplam seyirci kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınacak.

Buna göre 15 bin 197 kişi seyirci kapasiteli Çaykur Didi Stadyumunda yaklaşık olarak 4 bin 500 seyirci alınması bekleniyor.

TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da bugün yaptığı toplantıda Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını vermiştir. Bu kapsamda; TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalara tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınacak olup locaların kullanımı da serbest bırakılacaktır. Stadyumlara ateş ölçümü yapılarak alınacak tüm seyircilerin tribünlerde sosyal mesafeye uyması ve maske takması zorunlu olacaktır. Müsabakalara seyirci alınması ile ilgili tüm detaylar daha sonra ilan edilecektir." ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim