Ankara’da Genel Merkezler tarafından takip edilen anketlerimize adayları bizlere telefonla yada bizzat ofisimize gelerek anketlere katılım gösterebilmektedirler.

Özel formatta hazırlanan www.secimrize.com Anket sitemizde 24 Haziran 2018 seçimlerinde gerçek bir anket çalışmasını hedeflemekteyiz.  Hem haber sitemizde hem de sosyal medya hesaplarımızda sık sık hangi aday adayının durumunu ve anket sonuçlarını haftalık periyotlar halinde yayınlayacağız.

RİZE'DE SİYASETİN NABZINI TUTUYORUZ.

Her seçim döneminde yaşanan anket furyası bu dönemde de yaşanacak gibi. MedyaLaz tarafından seçimlerin resmileşmesi sonrası anketlerimiz aktif bir şekilde başlayacak.

Özel formatta hazırlandığı için bir kişinin bir günde sadece bir oy kullanabildiği anketimiz en güvenilir anket olarak dikkat çekti.

Peki SMS Seçim Anketleri Nasıl  Çalışıyor ?

Rize'de SeçimRize SMS seçim anketi sitemiz; Genel ve Yerel seçimlere yönelik seçmen eğilimlerini ölçmek için hazırlanmış özel bir yazılımı kullanmaktadır.

Sitemizde yer alan anketlerde oy kullanma işlemi Cep telefonu numarası ile SMS doğrulama sistemi esasına dayanmakta, ve 1 cep telefonu numarasından sadece 1 kez oy kullanılmasına müsaade edilmektedir.

Kullanıcılar, daha önce oy kullandıkları telefon numarasından aynı ya da başka adaylara tekrar oy kullanmak istediklerinde veya SMS Doğrulama Kodunu doğru bir şekilde onaylamadıklarında sistem tarafından geri çevrilmekte ve tıpkı gerçek seçimlerde olduğu gibi 1 kişiye sadece 1 oy kullanma hakkı verilmekte ve anket güvenliği sağlanarak seçmen eğilimleri gerçeğe en yakın olarak ölçülebilmektedir.

Sitemizde anket güvenliği ve geçerliliğinin sağlanması adına sisteme girilen cep telefonu numaraları veritabanımızda kaydedilmekte ve 3. kişilerle her ne sebepten olursa olsun paylaşılmamaktadır.

Sitemizde yer alan anketlerde oy kullanma işlemi nedeniyle oy kullanan kişilerden herhangi bir ücret alınmamakta SMS gönderim ücretleri sitemiz tarafımızdan karşılanmaktadır

Sitemizde seçim anketleri dışında, ilgili seçim döneminde aday adayı veya adaylığı kesinleşmiş kişiler hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı ve ziyaretçilerimizin yorumlar yazabildiği, bu yorumları puanlayabildiği aday profil sayfaları, adaylar, partiler ve ilgili seçimlere yönelik seçim haberleri de yer almaktadır.

Her partinin her adayın aynı ölçüde değerlendireceğimiz anketimize yakın ilgi gösteren, olumlu veya olumsuz eleştiri açık olduğumuzun bilinmesini şimdiden seçimlere girecek adaylara başarılar dileriz. Seçimlerin önce Rize'ye sonra tüm ülke geneline hayırlar getirmesini temenni ederiz.

Editör: TE Bilisim