Deniz, “Genel Başkanımız çalışmalarımızı yakından ilgiyle takip ettiğini belirtti ve bizlere başarılar temennisinde bulundu. Tüm Rize’ye ve Rize’de yaşayan herkese saygı ve sevgilerini gönderdi. Kendisini Rize’ye davet ettik. Yapacağımız programa göre nisan ayı içerisinde genel başkanımız Rize’ye gelecek” diye konuştu.

Rize'de Eğitim Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi Rize'de Eğitim Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile Rize’de yaşanan sorunlar ve bölge gündemine ilişkin faydalı bir sohbet gerçekleştirdiklerini ifade eden Deniz “Rize’deki kamulaştırma sorunu ve vatandaşların mağduriyetleri hakkında bilgi verdik. Kamulaştırma sorunu ile ilgili vatandaşlarla çok daha fazla dayanışma içerisindee olmamızı istedi ve bizden detaylı bir rapor istedi” ifadelerini kullandı.

Deniz, “Genel Başkanımız Rize’deki işsizlik ve ÇAYKUR işçi alımlarına ilişkin de sorular sordu. Çayın sorunları ve ÇAYKUR’un içinde bulunduğu duruma ilişkin kendisini bilgilendirdik. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketi Güneysu’da yapılan HES projesinde vatandaşların karşılaştıkları mağduriyetlere ilişkin bizden detaylı bir rapor hazırlamamızı istedi” şeklinde konuştu

Editör: TE Bilisim