Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda görevlendirilmek üzere birer doktor öğretim üyesi alımı gerçekleştirecek.

Akademisyen alımı ile ilgili RTEÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamada, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Restorasyon Anabilim Dalında görevlendirilmek üzere mimarlık bölümü lisans mezunu olup mimarlık alanında doktora yapmış doktor öğretim üyesi ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Çevre Koruma Teknolojileri Bölümü Çevre Koruma ve Kontrol Programında görevlendirilmek üzere kimya bölümü lisans ve doktora mezunu olup bitkisel ilaç hammaddesi ve antioksidan aktivite konularında çalışma yapmış doktor öğretim üyesi alımı gerçekleştirileceği ifade edilerek, şunlar kaydedildi: “Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvuruda İstenen Belgeler

- Başvuru Formu, Mezuniyet Belgeleri, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Askerlik Durum Belgesi, Yabancı Dil Belgesi, iki adet fotoğraf ve yönergenin ekinde yer alan EK-1’de belirtilen bilgileri içeren 4(dört) adet CD

Genel Şartlar

- Adayların 657 sayılı Kanun’un 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen diğer koşulları sağlamaları gerekmektedir.

- Yurtdışından alınan mezuniyet belgelerinin Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

- Başvurular ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içinde şahsen veya posta yoluyla kadronun bulunduğu birime yapılacaktır.

Not: İlana ilişkin ayrıntılı bilgilere ve formlara http://erdogan.edu.tr ve http://personel.idari.erdogan.edu.tr adreslerinden ulaşılabilir”

Editör: TE Bilisim