AK Parti Rize’deki büyük buluşmayı içeren büyük mitingini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Ramazan Bayramının hemen peşinde 18 Haziran’da yapacak. Erdoğan’ın 18 Haziran Pazartesi günü memleketine gelerek Rize ve Trabzon mitingine katılacağı öğrenildi.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri dolayısıyla seçim startını geçtiğimiz günlerde Erzurum’dan veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından 18 Haziran 2018 Pazartesi günü Rize Valiliği önündeki tören alanında düzenlenecek büyük mitingte hemşehrileriyle buluşacağı bilgisine ulaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aynı gün Trabzon mitingini de gerçekleştireceği öğrenilirken, bu iki programın saatlerinin önümüzdeki günlerde netleşeceği bilgisine ulaşıldı.

AK Parti Rize’de Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve milletvekili adaylığı için İl Başkanlığından istifa eden Muhammed Avcı’yı 24 Haziran’da yapılacak seçimler için Rize Milletvekili adayı olarak göstermişti.

muhammed-avci-hayati-yazici-erdogan-osman-askin-bak-ali-haydar-er-rize-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi.jpg

Rize’de Sır Dolu Kayıp: Bir Aydır Sırra Kadem Bastı Rize’de Sır Dolu Kayıp: Bir Aydır Sırra Kadem Bastı

Editör: TE Bilisim