Rize Valisi Kemal Çeber, Çamlıhemşin Kaymakamlığı koordinesinde Çamlıhemşin Halk Eğitim Merkezinde “Muhtarlar Akademisi” projesi kapsamında eğitimini tamamlayan muhtarlarla Valilik Toplantı Salonunda bir araya geldi. Muhtarlara gerçekleştirmiş oldukları ziyarette Çamlıhemşin Kaymakamı Ahmet Çelik eşlik etti.

Vali Çeber, Çamlıhemşin’de yürütülen projeyi çok önemsediğini vurgulayarak, “Mahalle ve köy muhtarları ile kamu kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilerek kamu hizmetlerinin vatandaşlara sunumunda etkinliği ve verimin sağlanması, kişisel yeterliliklerin sağlanarak görev ve sorumluluklar kapsamında kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde kullanılması açısından verilen bu eğitimi çok önemli buluyorum. Bu vesile ile bu eğitimin verilmesinde emeği geçen başta Çamlıhemşin İlçe Kaymakamımız Ahmed Çelik olmak üzere emeği geçen herkese, ayrıca  muhtarlarımıza verilen eğitimde göstermiş oldukları hassasiyet ve katılımlarından ötürü teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.“ dedi.

Ziyaretin son bölümünde proje kapsamında verilen eğitimi tamamlayan muhtarlara sertifikaları verildi.

muhtarlar-akademisi-projesi-kapsaminda-muhtarlar-egitimlerini-tamamladi-(6).jpgmuhtarlar-akademisi-projesi-kapsaminda-muhtarlar-egitimlerini-tamamladi-(1).jpgmuhtarlar-akademisi-projesi-kapsaminda-muhtarlar-egitimlerini-tamamladi-(2).jpgmuhtarlar-akademisi-projesi-kapsaminda-muhtarlar-egitimlerini-tamamladi-(5).jpgmuhtarlar-akademisi-projesi-kapsaminda-muhtarlar-egitimlerini-tamamladi-(3).jpgmuhtarlar-akademisi-projesi-kapsaminda-muhtarlar-egitimlerini-tamamladi-(4).jpg

Editör: TE Bilisim