Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Rize’de Bulunan 38 Adet Kamu Konutu Açık Artırma İle Satışa Çıkarttı

Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Rize’de bulunan 38 adet ‘’Kamu Konutu’’  açık artırma ile satışa çıkarttı.

2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 nci maddesine göre  Açık Teklif Usulü ile belirtilen tahmini bedeller üzerinden 29/06/2020 – 30/06/2020 tarihlerinde satışa çıkarılacak konutların mahalle dağılımları ve tahmini satış bedelleri şöyle;

''1-Yukarıdaki taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 nci maddesine göre Açık Teklif Usulü ile belirtilen tahmini bedeller üzerinden karşılarında yazılı tarih ve saatlerde, Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı, Milli Emlak Müdürlüğü Hizmet Binası (İslampaşa Mahallesi Zincirli Cad. 22. Sokak No:11 Merkez/ Rize) İhale salonu Kat:1'de İhale Komisyonu huzurunda satış ihalesi yapılacaktır.

2-İhaleye katılmak isteyen isteklilerin İhale saatine kadar; a-Geçici teminat (Tedavüldeki Türk parası, Mevduat veya Katılım Bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları ve Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri (Nominal bedele faiz dahil edilerek ihraç edilmiş ise bu işlemlerde anaparaya tekabül eden satış değerleri esas alınır b)Tebligat için Türkiye'de adres beyan etmeleri. c) Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri, Özel Hukuk Tüzel kişilerinin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri kamu tüzel kişilikerinin ise tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını belirtir belgeyi vermeleri gerekmektedir.

3-Taşınmazmalların satışlarına ait şartname ve ekleri mesai saatleri dahilinde Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğünde görülebilir ve bedelsiz olarak temin edilebilir.

4-İhale Komisyonu İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

5-Postayla yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce,Komisyona ulaşması şarttır. 6- Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare ve komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

8-Bu İhaleye ilişkin bilgiler; rize.csb.gov.tr adresinden öğrenilebileceği gibi, Türkiye genelindeki ihale bilgileri: www.milliemlak.gov.tr adresinden öğrenilebilir.''

Editör: TE Bilisim