Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan’dan Rize TV’ye özel ve çarpıcı açıklamalar…

Rize TV’nin sosyal medya hesaplarından ve www.rizetv.com.tr adresinden her Cuma akşamı yayınlanan, Mustafa Özyanık’ın hazırlayıp sunduğu YEREL YÜZ programın bu haftaki konuğu Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan oldu.

Ülke ve yerel gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Alkan, MHP Ardeşen eski ilçe başkanı Serkan Esirgemez ile yönetiminin görevden alınmasına, MHP’den il genel meclisi üyesi seçilen Recep Badoğlu’nun parti ile kurumsal bağının koparılmasına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

“BEN KENDİ EKİBİMLE YOLA DEVAM ETMEK İSTEDİM”

Eski ilçe yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür eden MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan “Arkadaşlarımızın emekleri olmuştur. Bizden önce Ardeşen eski ilçe başkanımız göreve geldi. Biz göreve geldik. Her il başkanının kendi çalışma ekibi olacaktır. Benim çalışma düzenimde; biraz daha hızlı, genç, sorunlara değinen ki Ardeşen kamuoyu son birkaç yıldır bunu fark ediyordur. Yanlış gördüğünü eleştiren ve eksikleri dile getiren yapı istiyordum. Bu yapı ile alakalı bir tasarrufta bulundum. Bu görevden alma durumunun partimize zarar verdiğini düşünmüyorum. Arkadaşlarımız emek verdiler. Allah emeklerinden razı olsun. Kenardalar. Yarın yine bir hizmet fırsatı verilirse hizmet ederler.” Dedi.

“KENDİSİNİ BU PARTİNİN ÜSTÜNDE GÖREN HERKES YERLE YEKSAN OLMUŞTUR”

31 Mart yerel seçimlerinde aldığı 6 Bin 400 oy ile MHP tarihinde ilk kez il genel meclis üyesi seçilen Recep Badoğlu’nun parti ile bağının koparılmasına ilişkin sürece değinen Alkan “Ardeşen’in hali hazırda il genel meclis üyesini aldık. Recep Badoğlu’nun Milliyetçi Hareket Partisi ile bir kurumsal bağı yoktur. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’ın talimatlarıyla Badoğlu’nun Milliyetçi Hareket Partisi ile kurumsal bağını kopardık.  İhsan Alkan’ın şahsı hiçbir zaman Milliyetçi Hareket Partisi’nden büyük olamaz. Sadece benim değil, hiç kimsenin şahsı Milliyetçi Hareket Partisi’nden büyük olamaz.  Kendisini bu partinin üstünde gören herkes yerle yeksan olmuştur, olacaktır. Ardeşenli 6 Bin 400 oyu Ardeşen’de Milliyetçi Hareket Partisi’ne vermiştir. Kimse ben bu başarıyı kendim aldım, ben yaptım derdine düşmesin. Bunu kim yaptıysa tarihin çöplüğünde yerini almıştır. Bu Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısıdır. Bunu Ardeşenli önümüzdeki seçimlerde yine gösterecektir. Ben 6 Bin 400’ün altında oy alacağımızı düşünmüyorum. Çok daha fazla oy alacağız.” İfadelerini kullandı.

“AÇIKLAMA YAPIYORLAR; AMA 10 DAKİKA SONRA VİDEOLARINI KALDIRIYORLAR”

MHP’nin Ardeşen ilçe teşkilatı ile dimdik ayakta olduğunu söyleyen Rize İl Başkanı İhsan Alkan “Oturmayı seven, gayret edip çalışmayan kim varsa dinlenmelerini istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yapıları oturan ve çalışmayan hiç kimseye bağlı değildir. Ben de bu noktada bir ekip oluşturmaya çalışıyorum. Ardeşen halkımız buna şahittirler. Arkadaşlar televizyonlara videolara çıkıyorlar, bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar; ama 10 dakika sonra o videoları kaldırıyorlar. Ne söylediklerini kendileri de bilmiyorlar. Körler sağırlar birbirini ağırlar. MHP Ardeşen ilçe teşkilatı ile ayakta dimdiktir.” Açıklamasında bulundu.

Başkan Alkan konuşmasında ;Çay kanunu tasarısının hazırlanması için Recep Tayyip Erdoğan üniversitesine talimat verildi.Çay kanunu çıksın Rizelinin bundan önemli bir şeyi yok,elimize olan tek şey çay bu çay kanunu çıkmazsa bu vatandaşlara destek veremezsek ,çay her geçen gün geçim kaynağı olmaktan çıkacak.

Korkarımki yörede geçmiş dönemde 100 bin ton çay üreten şimdi 20 bin tona düşen İran gibi Gürcistan gibi belirli bir noktada olacağız.Bu çay kanunu sorunu Recep Tayyip Erdoğan üniversitesinin boynun borcudur,kısa zamanda çay kanunu tasarısını çözeceklerdir.Artık yetkililer çay sorunlarını çözsünler,artık Rizeli bu sıkıntıları çekmesin ,Çay kanunu gelsin MHP’nin Milletvekilleri destek verecektir.Artık çözüm noktası Rize'deki siyasetçilerdir,Muhalefetiyle iktidarıyla eğer çözemiyorsak bizede yuh olsun.dedi.

GÜBRE FİYATLARI YÜZDE YÜZ ARTTI

Başkan Alkan Gübre fiyatlarınıda eleştirdi “Gübre geliyor 3 bin lira olacak diyoruz çıksınlar açıklasınlar. Gübre neden 3 bin lira oluyor bunu açıklasınlar gübre neden arttı çıksın yetkililer bunları açıklasınlar.”dedi

Editör: TE Bilisim