İYİ Parti Günesu Belediye Başkanı Adayı açıklandığında bir partilinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baba ocağına atıfta bulunarak “Şeytanın Yuvasından Geliyor” diye bağırması üzerine MHP Rize Teşkilatı harekete geçti.

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine Güneysu adayını geriye çektiklerini açıkladı.Alkan “Geçtiğimiz günlerde bir siyasi partinin Rize’nin güzide ilçelerinden olan Güneysu için belediye başkan adayını açıkladığı sırada kendini bilmez bir kişi tarafından bağırılan ‘Şeytanın yuvasından geliyor’ şeklindeki ifadeleri bizi derinden üzmüştür.

Şunu ifade etmeliyim ki sadece Rize’miz değil Türkiye’nin her yanı bizim için kıymetli ve değerli olduğu gibi, Müslümanlık ile yoğrulmuş bu yurdun hiç bir köşesi şeytanın yuvası haline gelmemiştir, Allah’ın izni ile gelmez de. Bizler bu söyleme şiddetle karşı çıktığımızı belirterek, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin de talimatı ile, daha önce aday açıklamış olduğumuz Rize’nin Güneysu ilçesinde adayımızı geri çekmek suretiyle, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketinde Cumhur ittifakının adayı Rıfat Özer'e destek vereceğimizi kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim