Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı, Genişletilmiş İl Divan Toplantısında il genelindeki teşkilatlarıyla bir araya geldi. Toplantıya İl Sorumlusu MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz de katıldı.

Çaykur Rizespor, Milli Arayı Rize’de Geçirecek Çaykur Rizespor, Milli Arayı Rize’de Geçirecek

İl Divan Toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlara acil şifalar ve hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ise sabır ve başsağlığı diledi.

Ülkemizin yüzde 90 topraklarının deprem riski altında bulunduğunu hatırlatan ve bunun çok ciddi bir durum olduğunu belirten Zerdeci, "Hükümet depremle ilgili kanunları uygulamaları planları gözden geçirip, konuyla ilgili Japonya gibi deprem riski çok yüksek olan ülkelerin, deprem yönetmeliğiyle ilgili çok başarılı çalışmalarından yararlanarak hızlı ve radikal kararlarla ülkemizi deprem tehlikesinden koruyacak acil tedbirler almak zorundadır. Aksi takdirde Ülke olarak çok daha büyük felaketlerle karşı karşıya kalabiliriz." dedi.

Partilerinin 17 Kasım 2019’da Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda yaklaşık 50 bin kişinin katılımıyla Türk siyaset tarihinin en büyük kongrelerinden birini gerçekleştirdiklerini hatırlatan Zerdeci, Rize teşkilatı olarak kongreye 19 otobüs ve yaklaşık bin partili üye ile katıldıklarını ifade etti.

Partilerinin yaklaşık 1 yıl gibi bir sürede 79 ilde ve 700'e yakın ilçede teşkilatlanarak 200 bine yakın da üye kaydı yaptıklarını söyleyen Zerdeci, "Çok hızlı büyüyen Türkiye’de tek partiyiz. Biz iktidara namzet birinci Lig partisiyiz." ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın halkla buluşma programları kapsamında 14 Mart Cumartesi günü Rize'yi ziyaret edeceğini belirten Başkan Zerdeci, "Bizler de Genel Başkanımızın ilimize gelme süresi içinde teşkilat olarak seferberlik ilan ediyor, ilimizdeki tüm ilçe teşkilatlarını kurup köy ve mahalle temsilcilerinin atamasını tamamlayıp üye sayımızı da 4 bin olarak kendimize hedef koyuyoruz. Bu çalışmamızı başararak Genel Başkanımıza bu çalışmamızı hediye edeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim