Ali Babacan’ın genel başkanlığında kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi), tüm Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Rize’nin de aralarında yer aldığı 9 ilin bulunduğu 13. bölge komisyon başkanı İdris Şahin, beraberindeki komisyon üyeleriyle beraber Rize’ye gelerek basın toplantısı düzenleyecek.

Şahin, 14 Haziran Pazar günü saat: 11.00’de Ramada Plaza Rize’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek teşkilat çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunacak.

Rize Komisyon Başkanı Şahin’in basınla buluşmasında ayrıca 13. Bölge Komisyon üyeleri olan Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Arzu Kılıçlar ve Kurucular Kurulu Üyeleri Bünyamin Ünlü, Kadriye Esra Aygün ve Hasan Canpolat ile Seçim İşleri Başkanlığı sorumlusu Av. Furkan Arık da yer alacak.

Toplantı hakkında Av. Furkan Arık, Rize basınıyla bir araya gelmekten mutluluk duyacaklarını belirterek, teşkilat çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunulacak toplantıda kentte görev yapan tüm basın mensuplarını aralarında görmek istediklerini kaydetti.

Şahin, daha önce yaptığı açıklamada, 81 ilde 2 ay içinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini ifade etmişti.

Rize'de AVM'de Bıçaklama Olayı: 1 Yaralı Rize'de AVM'de Bıçaklama Olayı: 1 Yaralı

Editör: TE Bilisim