İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun imzasıyla 81 il valiliğine gönderilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’yla ilgili genelgede, “Vali/Kaymakam tarafından onaylanan tören ve kutlama programı dışında başkaca bir kurum/kuruluş tarafından program düzenlenmesine müsaade edilmeyecek” denildi. Genelgeyle ilgili olarak CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, “Ülkenin bu kadar ayrıştırıldığı ve kutuplaştırıldığı bu süreçte bizleri bir arada tutan milleti bayramlar bu şekilde yasaklanması doğru değil” dedi.

CHP Rize il başkanı Saltuk Deniz, “Cumhuriyet kenti Rize sloganıyla bu yıl ki kutlamaları yapacağız. Milli ve dini bayramlar bizleri bir arada tutan özel günler. Bu günlerin pandeminden dolayı da olsa gerekli önlemler ve tedbirler alınarak coşkuyla kutlanmalı. İlçe örgütü olarak yarın resmi törenin dışında alternatif çelenk sunma törenimiz olacak. İlçe gençlik kollarımızın da ilçe binamızın önünde bir konser vererek pandemi kurallarına uyarak bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz. Cumhuriyeti kuran parti olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da tüm baskılara rağmen coşkuyla kutlayacağız” “dedi.

CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, CHP Merkez ilçe başkanlığı olarak ta 29 ekim günü 18-24 saatleri arasında Atatürk anıtı önünde Cumhuriyet nöbeti tutacaklarını kaydetti.

ÇORUH EDAŞ saha ekiplerinin başarısı kız çocuklarının geleceğini aydınlatacak ÇORUH EDAŞ saha ekiplerinin başarısı kız çocuklarının geleceğini aydınlatacak

Editör: TE Bilisim