Açıklamalarına, basın mensuplarının halkı bilgilendirme amacıyla zorlu koşullarda bile mesleklerini icra ettiklerini belirterek başlayan Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, “Bölgemizde kaliteli ve kesintisiz enerji verme hedefi ile faaliyete başladığımız günden bu zamana toplumu bilgilendirmemiz ve farkındalık oluşturmamızda en büyük destekçimiz basın mensuplarımızdır. Türk basınına uygulanan sansürün kaldırıldığı 24 Temmuz miladından günümüze toplumu aydınlatma gibi büyük bir sorumluluğu üstlenen basının ve basında çalışan dostlarımızın misyonu ile çalışmalarımızın daha görünür olduğuna inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Çoruh EDAŞ olarak çalışmalarının her bir adımında medyayı bilgilendirme konusunda titiz davrandıklarının altını çizen Aydın, “Halkın doğru ve objektif haber alması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, gece gündüz demeden mesleğini icra eden tüm basın dostlarımıza bugün bir kez daha teşekkür ederim. Zorlu şartlar altında görev yapan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, meslek hayatlarında başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Rize'de Yaşlılar Haftası Kutlamaları Kapsamında Ziyaretler Rize'de Yaşlılar Haftası Kutlamaları Kapsamında Ziyaretler

Çoruh EDAŞ

Çoruh EDAŞ, 20 bin 551 kilometrekarelik yüz ölçüm üzerinde, toplam 5 il, 61 ilçe, 82 Belediye, 1536 köy ve 1226 mahalle de 1,4 milyon tüketiciye, yaklaşık 2 milyon nüfusa 1287 çalışanıyla, 24 saat kesintisiz olarak enerji dağıtım hizmeti vermektedir. Söz konusu 5 ilde çalışmaların en sağlıklı şekilde yürütülebilmek için proje ve yatırım planlamalarını en son teknolojiyle yapan Çoruh EDAŞ, faaliyet gösterdiği bölgede hizmet kalitesini yükselterek çalışma temposunu her geçen gün daha da arttırmaktadır.

Editör: TE Bilisim