Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İl Kadın Kolları Başkanlığına Nurdan Ardal’ın getirildiğini kaydederek, Ardal’a yeni görevinde başarılar diledi.

CHP Rize İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde Deniz, yaptığı açıklamada, “CHP Rize İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini devralan Nurdan Ardal a yeni görevinde başarılar dilerim. Partimize uzun yıllar hizmet eden etmeye de devam edecek olan Şeyda Oral ablamıza yapmış olduğu tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ardal, yaptığı açıklamada, “Fikri Hür Vicdanı Hür nesillerin yetiştiği, özgür, demokrat, laik Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde giden kuşakların devamında, aldığım bu görevi Cumhuriyet ilkeleri doğrultusunda yerine getireceğim. Bu nedenle bir ömür gönül verdiğim partimin lütuflarıyla Rize Kadın Kolları Başkanlığı görevimi Sayın Şeyda Oral hanımefendiden devralmaktan gurur duyuyorum. Daha güzel başarılı günlerde birlikte el ele diyorum ve görevi devralıyorum” şeklinde konuştu.

Değişikliğin koronavirüs tedbirleri ve 65 yaş üstüne getirilen kısıtlamalar nedeniyle yapıldığı belirtildi.

cumhuriyet-halk-partisi-rize-il-kadin-kollari-baskanligina-nurdan-ardal-getirildi-(4).jpg

Editör: TE Bilisim